Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Cartilajul de rechin si proprietatile sale terapeutice

 

Cancerul: un diagnostic care sperie pe oricine (barbat sau femeie, tanar sau batran, bogat sau sarac). De ce? Deoarece medicina alopata, la ora actuala, vine cu solutii limitate in fata unui cancer in stadiile III sau IV.


Foarte putini medici stiu insa cum actioneaza cartilajul de rechin.
Si anume, ca este ANTIANGIOGENETIC (de la "angio" = "vas de sange"; respectiv "genesis" = "formare"), adica este inhibata formarea de vascularizatie in tumorile aflate in dezvoltare (primare sau metastaze), acestea fiind astfel lipsite de un aport suplimentar de oxigen si substante nutritive. Concluzia fireasca este ca, la o doza bine stabilita, tumora primara si metastazele pot fi oprite din evolutie, iar sistemul imunitar isi va putea face treaba, adica sa inlature celulele neoplazice, care nu mai sunt recunoscute ca "celule proprii".

Putini oncologi recomanda produse si remedii naturiste bolnavilor de cancer din Romania (posibil sub 1%). De ce? Este foarte simplu: in facultatile de medicina din Romania nu se spune nimic despre "terapiile naturale", acestea functionand pe alte principii decat tratamentele medicamentoase clasice familiare tuturor scolilor de medicina.

Prin utilizarea produselor naturiste pe baza de cartilaj de rechin s-au obtinut rezultate remarcabile in boli care au ca suport angiogeneza, precum: psoriazis, artroze, poliartrita reumatoida, retinopatie diabetica. Cele mai spectaculoase rezultate au fost consemnate in reumatisme, prin efectul antiinflamator pe care il exercita mucopolizaharidele care se afla in cartilajul de rechin, alaturi de proteinele cu efect antiangiogenetic si de sarurile fosfo-calcice.


Dovezile cele mai palpabile pe care le poate observa oricine si care vin in sprijinul celor afirmate mai sus sunt doua la numar: rechinii au o morfologie nemodificata de mai bine de 400 de milioane de ani, ranile lor se vindeca extraordinar de repede si tesutul lor cartilaginos este unul dintre putinele nevascularizate, tocmai datorita prezentei proteinelor antiangiogenetice care inhiba multiplicarea prin diviziune a celulei endoteliale.


Concluzia
este ca, administrat corespunzator, cartilajul de rechin pur si in concentratie porivita inhiba dezvoltarea retelelor sanguine nedorite, iar in plus, prin glucidele din compozitie, cartilajul de rechin are efect imunomodulator si antiinflamator, regenerator de cartilaj si de tesut osos.


Asist. Univ. Dr. Livius Tirnea, UMF "V. Babes" Timisoara[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.