Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International


Consultatii clinice, servicii de diagnostic si tratament oferite in tara
de echipa centrului de medicina alternativa Sanatatea din Craiova

 

Clinica de medicina alternativa Sanatatea din Craiova

A fost infintata in anul 2007 ca o necesitate a medicinei moderne, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al dereglarii / bolii / simptomatologiei. Serviciile oferite imbina medicina alternativa, naturista sau complementara cu medicina alopata, au in vedere evaluarea completa a starii de sanatate prin metode neinvazive, precum si tratamente personalizate cu produse naturiste de cea mai buna calitate.


Cui se adreseaza?

Atat persoanelor cu probleme de sanatate care urmeaza un tratament alopat, cat si persoanelor sanatoase care muncesc 8-10-12 ore/zi si au nevoie de un suport energetic pentru a face fata solicitarilor la care sunt expuse si pentru a elimina riscul de imbolnavire. Programele se adreseaza totodata se adreseaza copiilor, adolescentilor precum si cuplurilor care isi doresc un copil.


OBIECTIVELE

In cadrul primei vizite la clinica a pacientului, ne propunem:

• Ca pacientul sa accepte responsabilitatea pentru conditia sa. Boala poate fi o lectie sau o incercare a corpului pentru a lupta cu toxinele sau cu otrava (indiferent ca este fizica sau mental-emotionala). Mintea poate sa reflecte cauza, poate sa recunoasca capacitatea de autovindecare si sa trezeasca vindecarea.

• Sa-l constientizam pe pacient asupra modului in care este atacata sanatatea prin abuz de medicamente, alcool, cafea, zahar, alimente procesate, blocaje mental-emotionale. Unii sunt multumiti sa mearga in carja. Totusi cum poate un pacient sa scape de carja? Devenind atent si responsabil. Medicul e acolo ca sa il ajute in cel mai natural si prietenos mod posibil.

• Sa-l incurajam sa intrebe / sa chestioneze medicul, sa discute despre piedici, despre schimbarea stilului de viata, despre actiuni posibile, flexibilitate in atitudine si abordare, status mental si initiativa in plan fizic. Munca este cu adevarat aceea de a desface cat mai multe blocaje la cat mai multe nivele.


Tehnologiile de investigare..

1. Sistemul SCIO si OBERON

Venim in ajutorul dumneavoastra cu doua tehnici moderne, intercorelate, de investigare a starii de sanatate a organismului - aparatele de biorezonanta SCIO si OBERON, care se bazeaza pe o metoda de investigare neinvaziva, care nu radiaza, nu preia probe de sange, nu utilizeaza ingerarea de substante marcatori, inteparea sau grefarea corpului.

Tehnica practic consta in culegerea de impulsuri electomagnetice de la nivelul pielii prin intermediul unor electrozi aplicabili pe piele, asemanatori celor electroencefalografici si electrocardiografici.

Metoda fiind non invaziva se adreseaza tuturor grupelor de varsta inclusiv copiilor cu varste sub un an. La varste mici este o metoda excelenta de verifiacre a terenului alergic si a sistemului imunitar, fiind cunoscut faptul ca afectiuile de tip urticarian sau reactii alergice respiratorii si infectiile de cai aeriene superioare sunt frecvent intalnite. Totodata este util in evidentierea unor predispozitii cromozomiale (mostenite), indiciu foarte important pentru diagnostic si tratament de la varste cat mai mici.

Fiecare complex computerizat inregistreaza si analizeaza peste 9 000 de substante si functii active din organism. Prin investigarea cu aparatul SCIO se pot identifica:


- starea sistemului imunitar si deficientele cromozomiale
- prezenta sau absenta parazitilor intestinali, virusurilor sau bacteriilor
- starea aparatului osteo-articular si a sistemului nervos
- alergii la diferite substante
- afectiuni cardio-vasculare
- afectiuni dermatologice
- dezechilibre hormonale
- tulburari metabolice
- dezechilibre neurologice
- disfuctii digestive
- starea de stress fizic si psihic
- portretul psiho-emotional, disponibilitatile mentale si afective ale pacientului

 

Aparatul OBERON in schimb face o scanare detaliata pe organe - mai precis a exact acelor organe pe care medicul, combinand experienta sa in medicina anatomo-functionala cu datele furnizate de aparatul SCIO - le evalueaza ca prezentand disfunctii, riscuri, degenerari sau distructii.


In urma investigatiei combinate, medicul este ajutat de informatiile furnizate sa recomande in mod deosebit de riguros un tratament adecvat, pe cat de mult posibil natural, iar pacientul este multumit, deoarece cunoaste starea de sanatate in mod detaliat, diagnosticul interconectand organele si sitemele functionale.


Eliberarea unei scheme de tratament de cele mai multe ori 100% naturiste este un lucru rar intalnit in clinicile din Romania, reteta fiind combinata cu medicamentele de sinteza doar in cazuri exceptionale. Aparatele nu tin loc de o diagnosticare in cele mai mici detalii pe un organ anume, in astfel de situatii medicii nostrii colaboreaza si recomanda consultarea unui specialist corespunzator. Pacientul poate fi insa diagnosticat pe o gama larga de probleme si dereglari, atat organice cat si functionale, castigandu-se astfel acel timp pretios de care de multe ori atarna viata sau bunastarea unui om.


ATENTIE!

- Sistemul este contraindicat purtatorilor de sitimulator cardiaiac si celor cu crize frecvente de epilepsie (incorect tratate)

- Acuratetea testului este de aproximativ 85%, pe cand in medicina moderna testele au o acuratete mai mica.

 

2. Microscopul in camp intunecat - DARKFIELD

Sub microscopul in camp intunecat (Darkfield), care examineaza picatura de sange, cercetatorii din Germania, care au folosit primii acesta metoda, au observat ca fiinta umana este plina de paraziti naturali. Acesti paraziti sunt inofensivi in stadiile lor incipiente, dar atunci cand ajung intr-un ciclu mai mare de dezvoltare, acestia ataca celulele rosii din sange.

S-au facut multe cercetari vizavi de aceasta tehnica de microscopie, astfel incat azi stim cum arata o imagine de sange sanatos, de asemenea stim si cum arata o proba de sange nesanatos. Majoritatea dintre noi ne aflam undeva la mijloc.

Un numar tot mai mare de specialisti in domeniul sanatatii au constatat ca utilizarea acestei tehnici permite inspectarea dinamicii celulare care in mod normal nu se observa in analizele efectuate cu ajutorul testelor medicale clasice..

In picatura de sange putem vedea cu ajutorul acestui microscop in primul rand elementele straine sangelui: cristale de acid uric si colesterol, fungi, micelii, mucegaiuri, ciuperci, bacterii, paraziti si spirochete.

Frecvent poate fi observata agregarea globulelor rosii (eritrocitelor) sub forma unui sirag de margele. Aceasta se intampla in cazul unei alimentari inadecvate grupei sanguine. Agregarea eritrocitelor sub forma unor rulouri (fisicuri de bani) este un fenomen cara poate aparea ca urmare deshidratarii, stresului, oboselii, PH-ului (echilibrului alcalin), prezentei unor niveluri excesiv de ridicate ale radicalilor liberi sau, in cazuri mai severe, poate arata chiar o stare precanceroasa. Datorita acestei agregari, eritrocitele nu circula suficient de bine pentru a furniza oxigen la organele vitale, fapt care favorizeaza si dezvoltarea organismelor nesanatoase, care pot supravietui sub forma de infectie intr-un mediu mai putin oxigenat. Ciupercile, bacteriile si virusii necesita mai putin oxigen decat tesutul sanatos.

Pe de alte parte, modificarile dimensiunilor eritrocitelor sunt semnele unei anemii datorate carentei de fier, acid folic sau vit B12.

Prezenta formelor erotrocitare (Pokilocite, Sferocite, Dacriocite, Echinocite, Acantocite, Stomatocite, Eliptocite, Codocite, Drepanocite) este efectul negativ al radicalilor liberi, determinand diferite tulburari.

Putem de asemenea observa in Darkfield aspectul leucocitelor (granulocite, limfocite si monocite) din punct de vedere al formei, dimensiunii precum si al relatiei dintre ele. Marimea, mobilitatea redusa sau crescuta a acestora ne indica diferite tulburari ale sistemului imunitar.

Se pot vizualiza si ateroamele – asa numitele plachete sanguine Enderlein – care se formeaza pe peretii vaselor de sange (arterelor) si se datoreaza acumularii unor substante cu continut de grasimi si fire de fibrina. Prezenta acestora ne indica indirect, existenta proceselor aterosclerotice in vasele sanguine.

Pot fi observate si proteinele participante la coagulare, firele de fibrina, ceea ce indica in cazul excesului acestora riscul formarii cheagurilor si producerii infarctului miocardic sau accidentelor vasculare cerebrale.

Examenul la microscopul in camp intunecat pune in evidenta si prezenta metalelor grele din sange.

 

MEDICII..

Dr. Delia Alexandrina Enache

- Medic specialist Boli Infectioase si Epidemiologie Spitalul Clinic "Filantropia", Craiova.
- Medic doctorant Boli Interne.
- Diagnostician si Terapeut de Biorezonanta, Neuro-electro-fiziologie si Biofeedback cu atestare de catre Catedra de Anatomie a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara.
- Medic specializat in Microscopie DarkField la GoDoctor Medical in colaborare cu sindicatul de examinare al Universitatii Cambridge

Dr. Dan Mihai Navolan

- medic specialist medicina de familie, absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca
- specialist in electrofiziologie si biofeedback QXCI SCIO - Institutul IMMUNE
- specializare in microscopie DarkField - GoDoctor Medical

 

LOCATII DE ACTIVITATE..

> Craiova - Centrul Medical SANATATEA

> Bucuresti - Calea Dudesti nr. 145

> Cluj - Primaverii nr. 2

> Timisoara - Policlina Hipocrate

> Amara - Dispensarul AMARA

> Tg Jiu - EUROPEAN MEDICAL CENTER

 

 


TARIFE si PROGRAMARI

Orase

Consultatie
Scio + Oberon

Consultatie
Microscop Darkfield

Consultatie completa
Scio + Oberon + Darkfield

Programari

Craiova

70 lei

89 lei

119 lei

0727-359.797
Dan Paunescu

Bucuresti

100 lei

100 lei

150 lei

0731-027.508
Eduard Irimia

Cluj

100 lei

100 lei

150 lei

0736-737.271
David Lila

Timisoara

100 lei

100 lei

150 lei

0731-999.556
Vasile Sabo

Amara

80 lei

89 lei

140 lei

0731-027.508
Eduard Irimia

Targu Jiu

70 lei

89 lei

119 lei

0736-737.271
David Lila

 


 [ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.