Cautare in Site..
Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul impotriva urticariei

 

Urticaria reprezinta o stare alergica cu dermatoza (eruptie a pielii) de sensibilitate la consumarea de alimente pe care organismul nu le suporta sau dupa atingerea anumitor substante la care organismul e sensibil - apar papule asemanatoare cu urma pe care o lasa atingerea cu urzica, pete rosii, reliefate, de marimi diferite si insotite de mancarimi, eczeme, edeme, prurit, astm etc. Pot aparea leziuni si pe faringe si pe alte organe interne.

Din combinarea anticorpilor cu antigenii (cei care au provocat alergia), rezulta substante toxice īn genul histaminei, care produce fenomene patologice, umori foarte grave (socul anafilactic, caracterizat prin frisoane, astm, diaree, edem, putānd duce la moarte).

Mai des apare urticaria provocata de alimente sau medicamente la care organismul este sensibil. Papulele sunt albicioase, portelanoase, bine delimitate, pe un fond eritematos. Se īnsoteste de prurit.

Cauzele unei astfel de suferinte sunt: consumul anumitor alimente (peste, oua, vanat, mezeluri, conserve, fragi, capsuni), al unor medicamente (aspirina, piramidon), intepaturi de insecte, urzici, injectare de seruri, etc... Urticaria poate persista cateva ore sau zile, la anumite persoane avand un caracter recidivant.

Masuri igienice:

- Evitarea alimentelor, a medicamentelor cat si a celorlalti factori care o produc.
- Alimente de evitat: capsuni, oua, carne, conserve, bauturi alcoolice.


***

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru URTICARIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Urticaria este o manifestare dermatologica produsa de alergeni externi (din mediu, contactul cu diverse substante chimice, etc.) si interni (toxine din alimentatie). Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni liquid (1-1-1 lingurite la copii si 1-1-1 linguri la adulti, inainte de masa, 2 luni continuu, are efecte complexe antialergenice prin intarirea sistemul imunitar si rezistentei organismului la agresiunile imunologice0).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 dupa masa, se administreaza 3 luni continuu doar la adulti, asigura un echilibru optim de minerale, vitamine, enzime si aminoacizi cu efect de intarire a sistemului imunitar si preventia manifestarilor alergenice; regleaza flora intestinala, detoxifica si asigura absorbtia eficienta a celorlalte produse).

- Pure Yucca (0-1-0 la copii si 1-0-1 la adulti, inainte de masa cu 30 de minute, 2 luni continuu, purifica si elimina toxinele intestinale si sanguine).

- Oregano Oil (3-3-3 dupa masa la copii) SAU Para Protex (1-1-1 dupa masa la adulti), 2-3 luni continuu, combat fondul parazitar al urticariei.

Observatie: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu pauza intre ele pentru intarirea imunitatii si prevenirea reaparitiei alergiilor.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.