Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru combaterea tusei

 

Tusea este un act reflex de aparare ce consta dintr-o expiratie brusca si spontana. Tusea este de doua feluri: uscata si umeda. Cea uscata este produsa de iritatia mucoasei cailor respiratorii, neinsotita de expectoratie. Cea umeda consta din eliminarea produselor patologice din plamani: sputa, secretii, sange, etc...

In timp ce tusea uscata trebuie calmata, tusea umeda, dimpotriva, trebuie stimulata, pentru eliminarea produselor patologice. In unele boli, ca de exemplu astmul bronsic, bronsite cronice si enfizem pulmonar, bolnavii sunt invatati sa tuseasca, pentru a elimina o cantitate mai mare de secretii din plamani, care le stanjenesc respiratia.

Tusea convulsiva este o boala infecto-contagioasa, intalnita la copii, manifestandu-se prin accese de tuse spastica, survenite in special noaptea, adesea fiind insotite si de varsaturi. Mai de mult, aceste accese erau denumite chinte, deoarece se credea ca ele survin numai din 5 in 5 ore, fapt neverosimil insa.

Masuri igienice in cazurile de tuse convulsiva: izolarea bolnavului la spital sau la domiciliu este obligatorie, intr-o camera bine aerisita si incalzita.
 

***


In continuare va punem la dispozitie o indicatii de tratament specifice strict problematicii tusei, concepute de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie)..

Tusea este un simptom prezent in mai multe afectiuni, dintre care cele mai frecvente: gripa si guturai, bronsita (acuta si cronica), astm bronsic, pneumonie, TBC, cancer bronho-pulmonar - vezi afectiunile respective (se trateaza afectiunea de baza).
 


 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.