Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca
tratament pentru sindrom premenstrual

 

Menstruatia este o pierdere lunara (lat. menstrus = luna) de sange uterin, ce survine la fiecare 28 de zile, pe o durata de 3 zile. Tulburarile menstruatiei sunt: depasirea duratei peste 7 zile (menoragie); menstruatie insotita de dureri (dismenoree); menstruatie neregulata (apare la intervale mai mici sau mai mari de timp); absenta menstruatiei (amenoree). Mai trebuie spus ca menstruatia inceteaza pe parcursul sarcinii.

Sindromul premenstrual (PMS) este denumirea data unei suite de simptome fizice, emotionale si psihologice experimentate de multe dintre adolescente si femeile adulte cu 10-15 zile inainte de declansarea sangerarii menstruale. Cel putin 150 de simptome au fost legate de aceasta perioada a ciclului menstrual.


Simptomele sindromului premenstrual sunt:

De oridin afectiv:

- iritabilitate
- furie
- depresie
- ostilitate

De ordin somatic:

- balonari
- mastalgii (dureri la nivelul sanilor)
- modificari ale apetitului (inapatenta sau apetit excesiv)
- bufeuri de caldura
- insomnii
- cefalee (dureri de cap)
- fatigabilitate (oboseala excesiva)

De ordin cognitiv:

- confuzie
- dificultati de concentrare

De ordin comportamental:

- inchidere in sine
- certuri frecvente
- discutarea in contradictoriu


Cauzele sindromului premenstrual

Nu s-a reusit sa se indice o cauza unica pentru aceste fenomene, dar s-au stabilit cei mai importanti factori. S-a demonstrat astfel ca este vorba de un deficit de serotonina (o substanta prezenta in creier - neurotransmitator). Aceasta are nivele mai mici la persoanele care acuza PMS, iar produsele medicamentoase sau naturale care cresc nivelul serotoninei au efecte benefice (acestea actionand ca inhibitori de recaptare a serotoninei). Un dezechilibru al calciului si magneziului este de asemenea implicat in etiologia sindromului. Femeile afectate au un raspuns anormal la schimbarile hormonale normale pentru aceasta faza a ciclului.

Alte ipoteze privind endorfinele sau nivelul scazut de prolactina (hormon) sunt in studiu. Stilul de viata si alimentatia, factorii de mediu, tipul psihologic si educatia influenteaza cert tipul si intensitatea acuzelor.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SINDROMUL PREMENSTRUAL, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Sindromul premenstrual reprezinta un ansamblu de semne si simptome neplacute manifestate cu cateva zile inainte de menstruatie. Pentru atenuarea acestuia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, regleaza statusul hormonal la femeie si astfel manifestarile din sindromul premenstrual).

- Vital Woman (1-1-0 dupa masa, normalizeaza sinteza de hormoni sexuali feminini; e recomandat la femeile dupa 23 de ani).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, reduce durerea si inflamatia uterului si ovarelor dinaintea menstruatiei, in acest fel combatand crampele si spasmele premestruale).

- Rhodiolin (1-0-1, dupa masa, aduce o stare de buna dispozitie si relaxare in corp, ce permite derularea unei menstruatii normale).


Observatie:
Pentru rezolvarea sindromului premenstrual, tratamentul se va lua 3 luni continuu.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.