Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
ameliorarea si tratamentul sifilisului

 

Sifilisul nervos este urmarea cea mai de temut pentru bolnavii care nu au urmat corect tratamentul bolii de la momentul contactarii ei (de cele mai multe ori pe cale sexuala). Manifestarile bolilor sifilitice ale creierului sunt datorate alterarii peretilor vaselor cerebrale, distrugerii nervilor cranieni si rahidieni, meningitelor, epilepsiilor. Doua manifestari sunt indeosebi datorate infectarii substantei nervoase: tabesul si paralizia generala progresiva.

Tabesul se manifesta prin greutate in mers, dureri fulgeratoare in picioare, dureri gastrice, artrite deformante. Este o boala grava care, daca nu este tratata corect, transforma bolavul intr-un infirm si totodata o povara grea pentru cei din jur.

Paralizia progresiva se datoreaza localizarii sifilisului in special in scoarta cerebrala a lobilor frontali. De aceea, in aceasta boala predomina tulburari psihice care pot merge pana la nebunie si moarte.

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament pentru SIFILIS, oferita de Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Sifilisul este o boala infecto-contagioasa produsa de Treponema Pallidum (o forma de bacterie) cu raspandire prin transmitere sexuala, care se manifesta prin afectarea mai intai a organelor genitale, iar apoi - daca nu se trateaza - cuprinde tegumentul si majoritatea organelor interne, pe fondul unei scaderi drastice a imunitatii, boala avansand astfel pana la afectarea creierului si suprimarea functiilor intregului organism. Pentru lupta eficienta cu boala recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:


-
Immunaid (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; are rolul de a mentine sistemul imunitar la un nivel crescut de activitate printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline).

- Zen Thonic (1-1-1 linguri inainte de masa; 2-3 luni continuu; ofera protectie cerebrala, stimuland capacitatea organismului de a contracara repercursiunile sistemice ale bolii).

- Para Protex (0-1-1 administrate dupa masa; 2-3 luni continuu; poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic, crescand pe termen lung imunitatea, atat locala - genital, precum si generala - contra microbilor de orice fel si in mod special contra Treponemei Pallidum).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este un bun protector hepatic si tonic general, e un detoxifiant excelent si combate efectele secundare ale penicilinei si altor antibiotice; este considerat un super aliment, hranind corpul cu vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, extracte din plante, necesare sistemelor nervos, imunitar, hormonal).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu; stimuleaza puternic imunitatea activa a organismului - cea necesara in infectiile ocazionale suprapuse peste boala de fond, specifice unui organism slabit).


Observatie:
Se asociaza tratamentului medicamentos injectabil cu penicilina si derivate sintetice.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.