Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
ca tratament adjuvant in infectia cu virusul HIV si boala SIDA


Virusul Imunodeficientei Umane (HIV) este un virus care ataca sistemul imun, si ingreuneaza lupta organismului cu infectiile si cu bolile. HIV este virusul care produce Sindromul Imunodeficientei Dobandite (SIDA). Totusi a fi infectat cu virusul HIV nu inseamna a avea SIDA. SIDA este ultimul si cel mai sever stadiu al infectiei cu virusul HIV. Unii oameni traiesc cu infectia cu virusul HIV multi ani, chiar zeci de ani pana la a avea SIDA.

Diangosticul infectiei cu HIV se pune pe baza analizelor de sange specifice. Ele devin pozitive dupa aproximativ 6-9 luni de la infectare. E important de stiut ca exista purtatori sanatosi de HIV care pot infecta pe partenerii lor sexuali.

In anul 1983 a fost descoperit virusul ca agent infectios si care a primit numele de virus al imunodeficientei umane - HIV 1. In anul 1985, a fost identificat un al doilea tip de virus al imunodeficientei umane - HIV 2.

Virusul imunodeficientei umane se ataseaza de celulele care au pe suprafata lor o proteina numita CD4. Cele mai importante celule sunt limfocite T (sau TH) care au un rol foarte important in protejarea organismului impotriva infectiilor virale oportuniste. Dupa alipirea de celula, in interiorul celulei informatia virala (informatia continuta de virus) este integrata in materialul genetic al celulei (informatia continuta de celula). In acest fel celula este infectata - contine in informatia sa si informatia virusului. De aici exista mai multe posibilitati:

* Latenta - celula nu permite multiplicarea imediata a virusului dar ramane infectata si poarta in permanenta informatia virala
* Multiplicarea - informatia virala este multiplicata si noii virusi (numiti virioni) sunt eliberati din celula, infectand alte celule sanatoase, multiplicarea avand loc pe toata durata vietii celulei
* Distrugerea - celula multiplica atat de mult si atat de intens virusul incat in cele din urma este distrusa sau se autodistruge

Prin infectarea cu HIV, limfocitele T sunt distruse sau nu se mai pot multiplica. Odata cu distrugerea sau inactivarea lor, sistemul imunitar este din ce in ce mai slabit, mai ineficient in lupta cu agentii patogeni, organismul devenind imunodeficitar. O persoana cu imunodeficienta (cu un sistem imunitar slabit), poate fi "doborata" si de o banala gripa.

Infectiile care se instaleaza profitand de sistemul imunitar slabit din cauza infectiei cu HIV se numesc infectii oportuniste. Cele mai frecvente sunt: pneumonia, hepatita, toxoplasmoza, infectiile cu herpes simplex, sarcomul Kaposi. SIDA este ultimul stadiul al infectiei cu virusul imunodeficientei umane (HIV) in care apar semnele si simptomele diferitelor infectii oportuniste deja instalate si care incep sa distruga organismul lipsit de aparare. SIDA este un sindrom.

O persoana HIV pozitiva ramane infectata toata viata. Cu toate acestea, ea poate parea si se poate simti sanatoasa pentru o lunga perioada de timp (intre 8 si 15 ani), uneori chiar fara sa stie ca este infectata.

HIV este un retrovirus. Medicamentele folosite in tratarea infectiei cu HIV se numesc medicamente antiretrovirale - ARV. Tratamentul poate folosi mai multe tipuri de antiretrovirale, in diferite combinatii, intervenind in diferitele stadii ale infectarii celulei - atasare, multiplicare, raspandire. Pana in prezebt au fost elaborate medicamente foarte eficiente care incetinesc multiplicarea virusului in organism, astfel incat in prezent, persoanele HIV pozitive pot trai mai mult decat in trecut.

Tratamentele naturiste pot fi de asemenea de mare ajutor prin ridicarea imunitatii si vitalitatii, impiedicarea instalarii unor comportamente aberante la nivel celular, stimularea pozitiva a celor 3 principale sisteme vitale interconectate: nervos-imunitar-hormonal.
 

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru infectia cu HIV si boala SIDA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora. Doamna doctor este medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru tratarea optima a infectiei cu HIV si a bolii SIDA recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Immunaid (1-2-1 inainte de masa, intareste si fortifica intreg sistemul imunitar) ALTERNAND la cate 1 flacon consumat cu SambuRex (1-0-1 lingurite inainte de masa, socul si echinaceea din compozitie sunt adjuvante eficiente in terapia contra infectiei cu HIV, prin cure alternative de cate 1 flacon de sirop urmat de pauza o luna - timp in care va fi luat Immunaid). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Immunaid > SambuRex > Immunaid > SambuRex).

- Spirulina Max (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, alga din compozitie este deosebit de valoroasa in terapia contra infectiei cu HIV prin faptul ca reduce sau chiar stopeaza replicarea virusului)

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, are rol antibacterian, antifungic si antiparazitar, prevenind instalarea infectiilor oportuniste in cadrul bolii)

- Zen Thonic (1-1-1 linguri, dupa masa, 3 luni continuu, xantonele din compozitie au capacitatea de a inhiba virusul HIV si de a-l face incapabil sa produca infectii in corp sau sa se raspandeasca virulent)

- Noni - capsule (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, prin aportul de xeronina poate declansa raspunsuri imune deosebite in organism, crescand in acelasi timp rezistenta si vitalitatea celulara; regleaza totodata reactiile la nivel celular, prevenind dereglarile din codurile ADN; asigura echilibrul sistemului nervos in fazele incipiente sau mai avansate ale bolii)


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele energetice corespunzatoare: Sistem imunitatar, Sistem nervos, Sistem hormonal, Bioritm, Meridiane energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Observatie: Se pot lua in paralel cu orice tratament prescris.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.