Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Stil de Viata Sanatos
Cure, Diete, Sfaturi


Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
ca tratament ajutator in Septicemie

 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ajutator in SEPTICEMIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora. Doamna doctor este medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


Septicemia este o infectie generalizata grava, datorata patrunderii in circulatia sangvina, continuu sau intermitent, a germenilor patogeni si a toxinelor dintr-un focar infectios (zona din corp, initial izolata, unde se regaseste o concentratie importanta de bacterii patogene). NU se rezolva cu produse naturiste, ci este o boala tratabila intraspitalicesc in serviciul ATI. Totusi, produsele naturiste pot ajuta mult la insanatosire, astfel incat recomand urmatoarea schema de tratament ajutator pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Liquid Clorophyll  (1-2-1 lingurite inainte de masa, ajuta la detoxifierea organismului la nivel hepatic si renal, organe mult afectate in septicemie datorita incarcarii medicamentoase din administrarea alopata de soc).

- Noni (1-2-1 linguri inainte de masa, creste rezistenta organismului si starea generala de bine, inlaturand slabiciunea din contextul bolii).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, joaca rolul de antibiotic natural si antimicrobian, fiind un bun adjuvant alaturi de medicatia clasica de soc).

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, inlatura starile febrile, creste rezistenta generala a organismului si implicit tonusul vaselor de sange).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Circulatie, Sistem Limfatic, Detoxifiere, Ficat / Pancreas, Sistem urinar, Meridian.


Observatie:
Se va efectua o cura completa a cate un flacon din fiecare produs.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (2)

tratament septicemie
Banuiesc ca acest tratament pentru septicemie,dat de doamna doctor Doina Teodora,se face in cazul in care ai scapat cu viata de o septicemie.Intreb pentru ca mama mea se confrunta cu aceasta boala in momentul de fata.
#1 - ana - 11/26/2012 - 00:14
Raspuns Ana
Fratele meu aproape ca a facut septicemie atunci cand un medic incompetent si iresponsabil de la Spitalul nr. 1 din Craiova l-a trimis acasa in loc sa il investigheze in plina criza de apendicita, fapt care a avut consecinte grave, caci a doua zi era sa moara.

Ulterior a fost operat de urgenta si tinut in perfuzii si tuburi de dren pana si-a revenit in cateva saptamani. In plina criza nu ai ce sa faci decat medicina de urgenta. Ulterior, cand poate sa inghita din nou hrana lichida sau solida, are mare nevoie de aport nutritiv, aniseptic, antiinflamator, regenerator, antianemic. Produsele expuse mai sus sunt concepute sa actioneze simultan pe aceste directii, odata ce momentul cel mai dificil a fost depasit.
#2 - Eduard - 12/22/2012 - 18:34
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.