Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul Pleureziei

 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PLEUREZIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pleurezia este o afectiune ce presupune aparitia unei cantitati variabile de lichid in cavitatea pleurala (in interiorul plamanilor), datorata unei inflamatii, unui traumatism sau oricarei alte boli care altereaza permeabilitatea membranei plamanilor. Pentru tratarea acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- White Willow (1-2-1 dupa masa, este un bun antiinflamator si antialgic, reducand pana la disparitie inflamatia si durerea pleurala determinata de diversi factori perturbatori externi).

- Garlic Caps (1-1-1 dupa masa; are rolul de a drena si elimina lichidul din cavitatea pleurala, in acelasi timp exercitand si functia de antibiotic-antibacterian contra eventualelor suprapuneri microbiene ce pot aparea).

- Smokerade (1-1-1 dupa masa; contine antioxidanti specifici in stimularea imunitatii locale din arborele bronho-pulmonar, prevenind aparitia complicatiilor secundare ce altereaza functia respiratorie).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa; 2-3 luni continuu; anti-inflamator si dezinfectant, alcalinizant si stimulator al curatirii metabolice in tot corpul; purifica circulatia sanguina si dreneaza circulatia limfatica).

- SambuRex (1-0-1 lingurite dupa masa, diminueaza acumularile lichide din tesutul pleural; actioneaza favorabil in inflamatiile, edemele si degenerescentele cailor respiratorii).


Important!
In pleurezia ce apare ca si complicatie in cadrul PANCREATITEI sau CIROZEI HEPATICE, se trateaza in primul rand boala de baza declansatoare - vezi ciroza hepatica, respectiv pancreatita.

Observatie:
Schema de tratament de mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.