Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul bolii pirozis

 

Pirozisul - simptomul cel mai important si cel mai frecvent simptom al bolii de reflux gastroesofagian (BRGE) - reprezinta o durere cu caracter de arsura resimtita in spatele sternului - capul pieptului (arsura restrosternala). Uneori durerea este atat de intensa incat ea evoca un infarct miocardic. Desi poate fi neplacuta (prin intensitatea sau durata sa) nu va speriati: nu este provocata de o afectiune a inimii!

Alimente interzise: suprimarea alcoolului, regim mai putin bogat in grasimi animale.

 

***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru PIROZIS, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pirozisul repezinta senzatia de arsura de la nivel esofagian cauzata de prezenta gastritei, ulcerului, diskineziei biliare sau sindromului de reflux gastro-esofagian. Pentru tratarea optima a acestei probleme recomand in primul rand sa se tina seama de afectiunea de baza (daca ea exista - una din cele 3 mentionate), respectiv recurgerea la urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste:

- Green Care (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; constituie un excelent antiacidic natural, conferind efect protector pentru mucoasa gastro-esofagiana in preventia aparitiei tulburarilor de aciditate si eroziunilor).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; are efect antistress stopand dezechilibrele secretorii ale pepsinei si acidului clorhidric, aparute de cele mai multe ori in conditii de suprasolicitare).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; este un bun adjuvant in cazul persoanelor cu digestie dificila secundara diskineziei biliare ce produce refluxul bilei in tubul digestiv superior - duodeno-gastro-esofagian).

- ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei) - regleaza flora digestiva utila si impiedica dezvoltarea bacteriilor patogene in hipo/hiper aciditate.

 

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Digestie, Ficat / Pancreas, Meridiane Energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea stomacului si a tesuturilor si organelor in general prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.