Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru o pilele sanatoasa si frumoasa


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru STIMULAREA CALITATII si ASPECTULUI SANATOS AL PIELII, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru intretinerea optima a pielii recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Vitamin E  (1-0-1, 2 luni continuu, in timpul mesei, antioxidant si regleaza procesele hormonale si mentine elasticitatea pielii).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, intervine in detoxifiere, clorofila fiind foarte importanta pentru curatarea de toxine si mentinerea unui tegument sanatos) alternand la cate 1 flacon consumat cu Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa, mentine sanatatea pielii prin stimularea metabolismului si productia de energeie, precum si prin continutul bogat in betacaroten, aminoacizi, enzime, vitamine si minerale). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 2 luni (1 flacon de Liquid Clorophill, urmat de 1 flacon de Sprulina Chlorella).

- Resveratrol (1-1-0, 2 luni continuu, protejeaza impotriva infectiilor, combate fragilitatea capilara, mentine fermitatea pielii si elasticitatea).

- Beauty Formula (1-0-1, inainte de masa, 2-3 luni continuu, prin continutul in vitamine din complexul B, colagen, colina si minerale contribuie la intretinerea si repararea periodica a epidermului) SAU Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu la adulti, echilibreaza balanta mineralelor si vitaminelor din organism mentinand astfel sanatatea pielii).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, oxigenul activ din compozitie are capacitatea de a ajunge la toate celulele si tesuturile corpului, imbunatatind procesele organice tegumentare si metabolismul, regenerand epiderma si stimuland circulatia sanguina in ansamblu).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: SKIN (Tratamentul pielii), IMMUNE (Sistem imunitar), FOREVER YOUNG (Tinerete si vitalitate), HORMONE (Sistem hormonal), DETOX (Detoxifiere), CIRCULATION (Sistem circulator), LIMPHATIC (Sistem limfatic), LIVER PANCREAS (Ficat, Pancreas), DIGESTION (Digestie).

- Optional, se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential alergen si reglarea raspunsului imun al organismului la substantele nocive. Apa alcalina regleaza metabolismul, oxigenarea si transportul nutrientilor la organe. Apa acida este benefica pentru spalarea pe cap si pe corp, curatand in profunzime pielea.


Observatie:
Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.