Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru tratarea menstruatiilor neregulate

 

Ciclurile menstruale neregulate sau rare sunt ceva obisnuit in primii ani de dupa inceputul menstruatiei, pana se stabileste ovulatia regulata. Ciclul poate fi neregulat si cu cativa ani inainte de menopauza. Sangerarile intre cicluri se asociaza cu problemele de fertilitate. Intreruperile pot fi cauzate de un dezechilibru hormonal provocat de stres sau de sindromul ovarului polichistic, cand productia de hormoni este intrerupta de chisturi multiple pe ovar, adesea din cauza ingrasarii.

Alte cauze de neregularitate mensturala includ: polipi uterini si cancer de col uterin sau de uter. Pete de sange intre cicluri pot sa apara daca luati pastile anticonceptionale sau faceti terapie de substitutie hormonala. Exercitiile fizice exagerate, pierederea in greutate, tulburarile de alimentatie pot, de asemenea, sa aiba ca rezultat perturbarea cilcului menstrual normal.

Ca sfaturi generale pentru combaterea neregularitatii ciclului menstrual, sfatuim sa incercati sa va pastrati greutatea proportionala cu inaltimea (aprox. 67 kg la 1:80 m) si, cel mai important, sa evitati regimurile severe sau abuzurile. O greutate prea mica impiedica ovulatia, ceea ce poate duce la neregularitatea cilcurilor. O greutate prea mare poate suprastimula ovarele, ducand la multiple chisturi ovariene si cicluri intrerupte.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru MENSTRUATII NEREGULATE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Sunt multe femei care prezinta o menstruatie neregulata ce ascunde diverse cauze. La fetite, neregularitatea menstruatiei nu este neaparat un semn ingrijorator, insa la femeile de peste 20 de ani deja aceasta problema ar trebui sa dispara. Pentru tratarea menstruatiilor neregulate recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza axul endocrin prevenind astfel dezechilibrele de ciclu menstrual ce apar in afectarea uneia sau mai multor glande din axul hormonal).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 5 zile inainte + 5 zile din momentul inceperii menstruatiei, 3 luni consecutiv, are efect antiinflamator eliminand durerea din zona genito-pelvina).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antistress prevenind dezechilibrele sistemului hormonal cauzate de perioadele de suprasolicitare nervoasa).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului la boli-inclusiv la tulburarile metabolismului hormonal).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (2)

Chisturi la ovare
Buna ziua! Am 18 ani si am aflat ca am chisturi la ovare am primit un tratament cu logest timp de 6 luni dupa un an am revenit la doctor avand dureri foarte mari si nici menstruatia nu imi vine si am primit aceeasi tratament. Ce trebui sa fac?
#1 - Mariana Irina - 10/30/2012 - 15:00
Raspuns Mariana
Buna Mariana, va trebui sa imi ceri o consultatie, trebuie sa stam mai mult de vorba pentru a vedea tabloul clinic complet si a concepe o reteta personalizata pe profilul tau.

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/formulare-solicitare-consultatie.htm
#2 - Dr. Delia Alexandrina - 12/22/2012 - 18:28
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.