Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
prevenirea si tratarea matretei

 

Matreata este o afectiune a pielii capului foarte comuna, pe care o experimenteaza aproape toti oamenii la un moment dat indiferent de sex sau etnie. Aceasta afecteaza nu doar scalpul dar si urechile, sprincenele, interiorul narilor si pieptul. Matreata poate afecta zonele paroase ale corpului sau cele cu foarte putin par. Alte denumiri ale matretii sunt dermatita seboreica sau seborea.

O cantitate mica de matreata este normala si comuna. Totusi unele persoane experimenteaza o descuamare abundenta care poate fi acompaniata de roseata si iritatie. Cele mai multe cazuri de matreata pot fi tratate simplu cu sampoane si suplimente nutritive naturale.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru MATREATA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Matreata reprezinta perturbarea echilibrului normal al pielii capului cauzata de carente vitaminice, stress, modificarea ph-ului fiziologic al scalpului. Exista si matreata provocata de cauze mai profunde cum ar fi: pitiriazis, infectii fungice sau infestarea cu paduchi (in acest caz se vor trata in primul rand afectiunile respective). Pentru tratarea matretii cauzata de prima categorie de factori recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


Produs Explicatii Administrare Pret Cumpara
Stress Management
- actioneaza prin reducerea impactului negativ al stresului asupra pielii capului si bazei firului de par; produsul Stress Management aduce prin compozitia sa un aport echilibrat de vitamine din grupul B - trofice ale fanerelor - 1-0-1 dupa masa 69,50 lei
Pro Bio Balance
- are rolul de a echilibra ph-ul pielii si astfel sa previna modificarile ce determina aparitia matretii - 0-1-1 inainte de masa 90,3 lei
Vital A/B/AB/0
- asigura necesarul complet de vitmine si minerale utile in cazul acestei afectiuni la obtinerea unui echilibu optim al sanatatii scalpului si firului de par - 1-1-0 inainte de masa 100 lei ALEGE de pe pagina produsului Vitalul corespunzator
Pro Selenium
- reprezinta unul dintre antioxidantii vitali mentinerii sanatatii si incetinirii degradarii tesuturilor: fire de par, piele, unghii. - 1-0-1 dupa masa 38,52 lei
Silk and Shine Shampoo
- actioneaza la nivel local prin imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul scalpului si firelor de par, avand deasemenea efect antiseptic si antimicotic -2-3 aplicatii pe saptamana 26,29 lei

Observatie: Schema de tratament de mai sus se efectueaza timp de 2-3 luni. Se observa efectele (care pot fi partiale sau totale).

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.