Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Retete Culinare
pentru toate gusturile


Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul lipotimiei

 

Lipotimia sau lesinul (gr. leipein = a lipsi; thymos = suflet) este o tulburare acuta, caracterizata prin pierderea brusca a cunostintei, urmata de o cadere la intamplare care se poate solda cu accidente grave. Ea se datoreaza opririi inimii sau unui deficit in circulatia sangelui la nivelul creierului, unde se gasesc centrii cei mai importanti ai vietii. De cele mai multe ori lipotimia are o durata foarte scurta, de numai cateva secunde. In general hipotensiunea asociata cu hipocalcemie si cu hipoglicemie duce inevitabil la instalarea lesinului.

Primul ajutor:

- asezarea bolnavului cu fata in sus, cu capul ceva mai jos decat picioarele, intr-un loc linistit si bine aerisit;
- desfacerea hainelor;
- stropirea fetei cu apa rece sau lovirea usoara cu palma pe obrazul bolnavului;
- introducerea degetului mijlociu si aratator in cele doua nari si strangerea lamei osoase a nasului intre ele;
- strangerea usoara a mamelonului, cu rasucirea sa (tot usor) de cateva ori;
- percutia usoara cu varful degetului pe cea mai proeminenta vertebra cervicala (C7) de la baza cefei;

Daca in timpul caderii au fost produse leziuni grave, bolnavul va fi transportat la spital.

 

***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru LIPOTIMIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Lipotimia reprezinta o stare de lesin cauzata cel mai frecvent de scaderea calciului sanguin, scaderea glicemiei si modificarea tensiunii arteriale (scadere sau crestere). Pentru tratarea optima a acestui simtom (in sensul prevenirii recurentelor), recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Strong Bones Calcium / Magnezium  (1-1-1 inainte de masa, 3 cure a cate un flacon pe an, cu pauza intre ele, echilibreaza nivelul calciului din sange si de la nivel celular; e indicat persoanelor care sufera de hipocalcemie. In timpul anotimpului rece recomand versiunea Strong Bones Plus a produsului. In cazul in care pacientul consuma medicamente beta-blocante fiind cardiac, in loc de Strong Bones se va administra Vital A/B/AB/0, in aceeasi schema de 1-1-0 dupa masa).

- Nopalin (1-1-1 in timpul mesei, 3 cure pe an, regleaza nivelul glicemiei prevenind hipo si hiperglicemia; indicat persoanelor cu probleme ale pancreasului ce au oscilatii de glicemie).

- Q Protect (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza oxigenarea creierului si mentine tensiunea intracraniana normala; indicat tinerilor fara probleme complexe de sanatate) SAU Mega Q Protect (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, faciliteaza oxigenarea cerebrala si cardiaca; indicat varstnicilor cu probleme cardiovasculare asociate).
 


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (find astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate, inclusiv cele legate de glicemie si asimilarea calciului), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.
 

Observatie: Produsele mai sus mentionate se pot lua impreuna in cazul in care problemele se asociaza (hipocalcemie + hipoglicemie + hipo/hipertensiune).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.