Cautare in Site..
Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru stimularea ingrasarii


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru CASTIGAREA IN GREUTATE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru stimularea ingrasarii (reglarea deficitului ponderal prin castig in greitate si volum) recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa) sau Mega B Complex (0-1-0 dupa masa); prin continutul complex de vitamine B, ofera un echilibru esential in reducerea impactului negativ al stresului asupra metabolismului general si deficitului ponderal. totodata asigura cresterea poftei de mancare si stimuleaza luarea in greutate sau Super Mega 50 (0-1-0 dupa masa - contine vitamine, minerale si aminoacizi in cantitate mare pentru a suplimenta masiv aportul de nutrienti necesari dezvoltarii corporale sau sutinerii efortului epuizant)

- Para Protex  (1-0-1 dupa masa, realizeza o protectie optima in anihilarea microbilor prezenti la nivel intestinal care pot impiedica absorbtia principalelor vitamine si minerale in corpul uman).

- Bee Power Royal Jelly  (1-1-0 inainte de masa, intervine in stimularea imunitatii si rezistentei pe termen lung a organismului, fortificand in acelasi timp sistemul de aparare si reducand riscul de devitalizare prin slabirea corporala).

- Noni lichid  (1-1-1 linguri inainte de masa, este o buna sursa de antioxidanti in revitalizarea generala a organismului dar si pentru stimularea apetitului alimentar la personele suferinde de anorexie deoarece creste pofta de mancare).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul corespuzator de reglare energetica: APARATUL URINAR.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor si refacerea organelor.

Observatie: Se face cel putin o cura completa (1 flacon din fiecare produs).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (4)

Mega B Complex
am achizitionat acest medicament pentru copilul meu si nu le poate inghiti , pastila fiind uriasa. Intrebarea mea este daca le pot taia in 3 bucati mai mici sau sfarama ca sa le poata inghiti totusi? Au vreo contra indicatie in acest sens, asa cum au unele medicamente care au specificat explicit in prospect , a nu se taia sau zdrobi!?
#1 - anghel magda - 12/21/2012 - 07:45
Raspuns Magda
Puteti sa o spargeti in mai multe bucati dar sa nu o sfaramati.
#2 - Dr. Delia Alexandrina - 12/23/2012 - 02:23
I-mi doresc sa ma ingras!
Buna ziua!Vreau sa va spun ca am 28 ani, 1,72 si 43kg, un baietel de 5 ani si sunt FUMATOARE! Ma chinui sa ma ingras de cateva luni si nu reusesc, am luat Apperin, Bcomplex, MagneB6 forte, Vitamina C cu propolis, si nu le mai stiu nici denumirea si nici numarul si nimic... ce as putea sa mai iau sa ma ingras macar cateva kilograme! Organismul meu nu asimileaza si nici nu am pofta de mancare!
#3 - ALINA GEANINA - 04/21/2013 - 18:58
Raspuns Alina
Mergeti pe 2 produse pentru inceput:

- Noni Organic: 1-1-1 inainte de masa cu 30 de minute
- Mega B Complex: 1-0-1 dupa masa la 30 de minute.

Acestea sunt recunoscute ca fiind responsabile cu o crestere a poftei de mancare proportionale cu deficitul energetic vital al organismului.
#4 - Eduard - 04/29/2013 - 22:00
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.