Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
combaterea infectiilor urinare (vezica, renal, prostata)

 

Cadrul larg al infectiilor urinare cuprinde atat infectiile segmentelor superioare (nefronii, bazinetul, urterele) cat si segmentele inferioare ale tractului urinar (vezica, uretra si anexele). In numeroase cazuri aceste segmente sunt solidar afectate, dupa localizari infectiile putand fi: nefrite, pielo-nefrite, cistite, uretrite.

Infectiile urinare ajung in organism fie pe cale hematogena (agentul infectios este adus prin sange si se localizeaza si dezvolta la nivel reno-urinar), fie pe cale ascendenta din caile urinare inferioare (din mediul exterior agentii infectiosi ajung in organism prin aparatul reno-urinar stabilindu-se in final intr-o zona a acestuia).

In producerea si persistenta infectiilor reno-urinare intervin o serie de factori predispozanti sau favorizanti care tin de organism si care trebuie investigati si descoperiti pe cat posibil, deoarece, fara rezolvarea lor, tratamentul strict antimicrobian are numai un efect tranzitoriu.

O importanta majora o reprezinta factorii care impiedica fluxul fiziologic al urinii si produc o staza retrograda a acesteia: litiaza renala, hidronefroza, tumorile aparatului urinar, traumatismele renale cu cheaguri sanguine, stenozele uretrale (ocluziile de uretra), procesele tumorale sau inflamatoare din bazin (genitale sau rectale) care comprima caile urinare, adenomul de prostata, prostatita. Toti acesti factori conduc la realizarea unei pielonefrite secundare, obstructive.

Gravidele cu bacteriurie (care prezinta bacterii in tractul urinar), fac in proportie de 40% o pielonefrita deseori asimptomatica. Infectia este favorizata de modificarile anatomice importante din bazin.

Starile generale grave, cu retentii urinare, paraplegii, paralizii vezicale din cauze variate constituie alte conditii favorizante. La diabetici, infectiile urinare survin cu o frecventa de 10-20%.

Ca varsta si sex, la femei incidenta infectiilor urinare este cam de 4 ori mai mare decat la barbati, scurtimea uretrei constituind de regula un factor favorizant, mai ales in lipsa unei igiene corespunzatoare dupa raporturi sexuale. In ceea ce priveste barbatii, infectiile urinare devin mai frecvente dupa 50 de ani. La copil, infectiile urinare sunt favorizate de defectele anatomice ale aparatlui excretor si de alte cauze care produc reflux vezico-uretral. 1-2% din copii prezinta astfel de probleme.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru combaterea INFECTIILOR URINARE (barbati + femei), realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


- Para Protex (1-1-1, dupa masa., sterilizeaza de fungi, bacterii, ciuperci, paraziti) SAU URX (1-1-1, dupa masa), prin continutul bogat in substante active cu efect anti-infectios la nivel renal, elimina microorganisemele de la nivelul tractului reno-urinar SAU Garlic Caps (1-1-1, dupa masa), efect asemanator cu Para Protex, fiind si un bun diuretic si un stimulator de imunitate locala.

- White Willow (1-1-1 dupa masa, se recomanda atunci cand infectia este insotita de inflamatii ale tractului reno-urinar, un semn al acestora fiind urinarea deasa sau usturatoare; manifesta efect principal anti-inflamator)

- Liquid Clorophyll (1-0-1 lingurite ininte de masa, este un bun detoxifiant si depurativ general si in special cu prevalenta la nivel hepatic si renal, prevenind astfel inflamatiile locale, depunerile metabolice acide si supra adaugrea in aceste organe a diverselor specii de microbi generatori de infectii)

- SambuRex (1-1-0 lingurite dupa masa; socul negru din compozitie contribuie la vindecarea unor afectiuni renale, vezicale si genitale, actionand asupra epiteliului renal, cu stimularea activitatii rinichilor si eliminarea toxinelor si microbilor din organism prin urina; extractul de echinaceea ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar inferior iar vitamina C continuta este antiinfectioasa si antitoxica) SAU Vital Man (pentru barbati) / Vital Woman (pentru femei) - amelioreaza simptomele urologice si infectiile urinare, ridica nivelul energetic si de vitalitate specific organismului masculin / feminin.


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele: URINARY (Sistem urinar), LIVER / PANCREAS (Ficat / Pancreas), IMMUNE (Sistem imunitar), DETOX (Detoxifiere), PROSTATE (Prostata), MERIDIAN (Meridiane energetice).


Observatie:
Se va efectua o cura completa a cate un flacon din fiecare produs care se poate repeta de 2-3 ori pe an la cei care au tendinta de a dezvolta infectii recurente.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.