Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru prevenirea infectiilor in general

 

Calitatea unui microorganism - ajuns in contact cu tesuturile organismului uman - de a fi/ deveni patogen (declansand actiuni nocive) depinde de mai multi factori...

Agentul infectios, desi constituie cauza primara si indispensabila in declansarea infectiei, nu este capabil el singur sa determine starea de boala. In functie de reactivitatea si de starea de receptivitate sau de rezistenta a organismului gazda, care variaza de la o persoana la alta, in urma infectiei pot rezulta consecinte variate. Astfel, cand raspunsul organismului gazda fata de multiplicarea germenilor ramane la nivel umoral si celular, rezulta starea de infectie inaparenta. Aceasta situatie survine extrem de frecvent in practica, astfel incat, intr-o populatie vor exista in mod constant purtatori de germeni patogeni care nu prezinta semne de boala.

Incidenta purtatorilor de germeni patogeni intr-o colectivitate poate fi destul de mare. De exemplu, purtatorii de stafilococi patogeni reprezinta 20-60% din populatie, de pneumococi 40%, de streptococi hemolitici 3-10%, etc...

Numai cand rezistenta organismului fata de infectie este depasita si survin tulburari functionale si/sau lexziuni anatomice apare starea de boala.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru stimularea imunitatii CONTRA APARITIEI INFECTIILOR, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


- Para Protex SAU Garlic Caps  (1-0-1 dupa masa - anibiotic natural - inlocuitor al antibioticelor de sinteza cu spectru de vindecare in sfera tuturor microorganismelor ce lezeaza barierele celulare si sanatatea organelor).

- Virago (1-0-1 dupa masa, acopera un spectru foarte larg de microorganisme - predominant virale - si dintre cele mai raspandite in afectarea cailor respiratorii, acestea fiind "poarta de intrare" a multor infectii in corpul uman).

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, protejeaza sistemul digestiv - mucoasa gastrica, metabolismul hepatic si intestinul - de suprainfectarea micobiana, totodata crescand tonusul general atat fizic cat si psihic si concomitent vitalitatea per ansamblu) SAU Immunaid (1-1-1 inainte de masa, stimuleaza benefic echilibrul sintezei de imunoglobuline raspunzator de o rezistenta buna a organismului la nivel infectios general).


Observatie:
Se va efectua o cura completa a cate un flacon din fiecare produs, cura care se poate repeta de 2-3 ori pe an la cei care au tendinta de a dezvolta infectii recurente.EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.