Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta

 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul indigestiei

 

Indigestia inseamna digestie proasta. Cele mai frecvente cauze ale indigestiei sunt abuzul alimentar, dischinezia de cai biliare, stresul psihic, hipo aciditatea gastrica (dezvoltata pe astm, hepatita, artrita reumatoida, osteoporoza sau diabet zaharat - vezi afectiunile) si pancreatita. Sucurile gastrice impreuna cu enzimele digestive aferente nu mai reusesc sa digere alimentele, drept urmare, la scurt timp dupa masa isi fac aparitia simptomele neplacute ale indigestiei: balonari, arsuri gastrice, greturi, varsaturi, dureri de cap sau ameteli. Mai mult de jumatate dintre adulti sufera cel putin o data pe luna de indigestie.

Este o suferinta cu o durata de numai 1 - 2 zile, rareori mai mult, ce survine dupa mese copioase, mai ales cu alimente greu de digerat (oua, carne grasa, maioneza). Ea se intalneste mai ales la bolnavii de ficat, pancreas, stomac, etc. Bolnavii de indigestie se plang de gura amara, greturi, dureri abdominale, diaree sau constipatie, uneori febra si varsaturi.

Masuri igienice:

- evitarea alimentelor care se digera greu;
- interzicerea consumului de alimente suspecte de alterare.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru INDIGESTIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

- Triple Potency Lecithin (0-1-0 in timpul mesei, faciliteaza drenajul cailor hepato-biliare prin reducerea riscului de formare a calculilor biliari din colesterol la persoanele care consuma grasimi in alimentatie sau care au probleme cu greutatea corporala - deci dezechilibre mai complexe deja instalate in corp).

- Nopalin (1-1-1 - inainte de masa, este benefic pentru digestia pancreasului si curatarea toxinelor de la nivel intestinal, in acelasi timp fiind un bun adjuvant in situatiile de constipatie cronica si la persoanele care sufera de diabet sau obezitate concomitent cu problemele de digestie).

- Meal Time (1-1-1, in timpul mesei, preponederent pentru persoanele care consuma multa carne) sau Digest Ease (1-1-1 in timpul mesei) sau Digestive Enzymes (1-1-1 in timpul mesei) - completeaza necesarul optim de enzime digestive naturale si pancreatice, astfel incat nutrientii alimentari sa traverseze un proces metabolic complet, in acest fel eliminandu-se descompunerea incompleta a bolului digestiv si simptomele secundare indigestiei.

- Acidophilus with Psylium - 0-1-1 inainte de masa, intervine in reglarea florei bacteriene intestinale (intestin subtire si intestin gros - flora de fermentatie, respectiv de putrefractie) si in acest mod favorizeaza absorbtia substantelor nutritive la nivelul vilozitatilor intestinale pana in sange;  face totodata distructie de toxine.


Observatie:
Se efectueaza o cura completa (1-2 luni) dar se pot lua si la nevoie, iar persoanele cu suferinte de indigestie de mult timp vor face 2-3 cure pe an (1 in sezonul de iarna, 1 la inceputul verii).

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.