Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul hipo-tiroidiei (hipo-tiroidismului)

 


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HIPOTIROIDIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Hipotiroidismul reprezinta insuficienta functionare a metabolismului hormonal al glandei tiroide. Oricare ar fi originea hipotiroidiei, aceasta activitate mult diminuata nu este benefica organismului. Pentru tratarea hipotiroidiei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, echilibreza metabolismul axului endocrin - inclusiv pe cel al glandei tiroide, stimulandu-i astfel functia).

- X-Shape (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, sustine functionarea sanatoasa a glandei tiroide si a glandelor anexe si este totodata adjuvant in obezitate, stimuland astfel scaderea si eliminarea grasimilor care apar adesea in exces pe fondul hipotiroidiei).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului si stimuleaza metabolismul tiroidian prin continutul bogat in iod).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efect antistres, regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare)


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energo-terapeutic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare: HORMONE (sistem hormonal), CIRCULATION (circulatie si sistem vascular), MERIDIAN (meridianele energetice ale organismului), BIORHYTHM (bioritm).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (4)

tiroidectomie
Am fost operat anul trecut de tiroida nodulara compresiva(tiroidectomie totala) fara nici o urma de cancer din fericire.
Iau zilnic 137,5 EUTHYROX si stiu ca doza va creste in timp.
Dar am stari ciudate (panica, in special respiratorie, obosesc repede, etc.
Pot lua in paralel si produsele indicate pentru hipothiroidism CaliVita
#1 - Michel Dalacu - 01/01/2013 - 11:53
Raspuns Michel
Raspuns:

Da, puteti lua in paralel produse Calivita care sa va ajute. Pentru boala de care suferiti dv. schema terapeutica cea mai indicata ar fi urmatoarea:

1. Rhodiolin 3cp/zi ( dimineata, pranz, seara), va diminua starile de panica sau de teama care se pot instala dupa o astfel de interventie.

2. Power Mins 1cp/zi seara - minerale care sa acopere necesarul dvs zilnic.

3. Evning Primrose Oil 2cp/zi cu 30 de min inainte de mesele principale.
#2 - Dr. Enache Alexandrina - 01/18/2013 - 18:46
hipotiriodie
Buna ziua miam facut TSH sa vad daca am ceva si mia iesit marit 8,8 am fost la endrocrinolog si mia prescris ptr o luna de zile EUTHYROX DE 25 MIA FOST FRICA SA-L IAU SA NU MI CADA PARUL SAU ALTCEVA AS VREA SA IAU SPIRULINA MAX NU STIU CE SA FAC . DUMNEAVOASTRA IN CALITATE DE MEDIC CE MA SFATUITI SA FAC EU PREFER PE CALE CIT MAI NATURAL BEAU CEAI DE COADA CALULUI SI CRETISOARA SI DE SINZIENE SINT INGRIJORATA NU STIU PE CINE SA INTREB DACA E BINE SA IAU DECIT SPIRULINA ? E SUFICIENT? SAU DACA SE POT COMBINA ? VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI SI PE MINE CU ACEASTA PROBLEMA . VA MULTUMESC MULT.
#3 - mocanu aurelia - 03/03/2013 - 20:43
Raspuns Aurelia
Pentru a avea un tablou clinic complet si pentru a va putea furniza un raspuns intr-o cat mai buna cunostinta de cauza, va rugam sa apelati la unul din cele doua servicii medicale disponibile pe site:

- Consultatii online:
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/consultatii-online.htm

- Consultatii clinice:
http://www.terapii-naturiste.com/calivita/articole-despre-produse/biorezonanta-consultatii-scio.htm
#4 - Eduard - 03/14/2013 - 21:34
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.