Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul hemoragiilor digestive

 

Hemoragiile digestive sunt pierderi de sange ce se produc ca o consecinta a existentei unei boli localizate in aparatul digestiv. Intensitatea hemoragiei, repetarea ei, cauza care a produs pierderea de sange, starea generala a bolnavului in momentul declansarii sangerarii, promptitudinea si calitatea tratamentului aplicat sunt factori de care depinde supravietuirea bolnavului.


Cauzele hemoragiilor digestive

De retinut, ca un factor important, este ca majoritatea acestor hemoragii au fost declansate de unele medicamente, renumite pentru faptul ca produc sangerari atat persoanelor sanatoase, dar mai ales celor cu suferinte ale aparatului digestiv, pentru care "picatura care a umplut paharul" a fost, de exemplu, o banala aspirina si doua cani de ceai de rostopasca (Gheorghe T., 70 de ani - Bucuresti) sau o singura aspirina tamponata (Vasile N., 55 de ani - Bucuresti).


Cand ne aflam in fata unei hemoragii digestive?

Dupa organul (segmentul) digestiv unde se produce sangerarea, se pot intalni hemoragii digestive superioare, avand origini in stomac, esofag, duoden, dar si leziuni cu sangerari sangerari in intestin ori colon, care formeaza hemoragiile anorectale. Aspectul sangelui eliminat in aceste doua tipuri de hemoragii difera. Astfel, in hemoragia moderata din stomac (ulcer, cancer, polipi, diverticuli, gastrita, leziuni mici date de medicamente), sangele varsat are aspect de "zat de cafea", iar cand pierderea de sange este masiva, varsatura (hematemeza) contine aproape exclusiv sange ca atare sau cheaguri (uneori cat palma).

Acelasi aspect al hematemezei (vomei) il putem intalni si in cazul varicelor esofagiene rupte, cauzate de unele boli cronice ale ficatului, mai ales ciroza. In cazurile moderate de sangerare, varsatura (hematemeza) poate lipsi, iar singurul semn este scaunul de culoare neagra-sticloasa, culoare ce indica pierderea a minimum 60 ml sange zilnic. Acest aspect precede, de obicei cu 2-3 zile, impresionantele varsaturi cu sange. Important: chiar sanatosi fiind, aruncati o privire asupra fecalelor si, daca observati culoarea lor neagra (fara sa fi luat un medicament cu bismut) sau cu sange necoagulat, adresati-va neintarziat medicului.

Aceasta recomandare le este adresata mai ales bolnavilor digestivi si celor care apeleaza la medicamente iritante - antireumatice, antiinflamatorii ori cortizonice - chiar daca nu acuza arsuri in capul pieptului (piroza) sau dureri abdominale.

Tipul celalalt de hemoragii digestive, sa le spunem "inferioare", sunt pierderile de sange ce au loc prin anus, hemoragii anorectale, cu sange ca atare, nedigerat, ori amestecat cu fecalele. Aceasta sangerare, desi adesea importanta ca volum, nu atinge totusi dramatismul hemoragiilor digestive superioare mentionate anterior.

Cauzele hemoragiilor "pe jos" sunt localizate cel mai adesea in intestinul terminal (sigmoid, rect, anus), fiind vorba in principal de tumori canceroase, tumori benigne (polipi, diverticuli), varice sparte - si la acest nivel datorate tot cirozei - dar mai frecvent unor dilatatii ale venelor hemoroidale (hemoroizi).

Trebuie adaugat ca atat diareea, dar mai ales constipatia predispun si grabesc lezarea vasculara in aceasta zona terminala a intestinului, foarte contaminata cu microbi, cauzand hemoragiile anorectale. In concluzie, aceste hemoragii digestive merita toata atentia, dupa cum orice pierdere de sange trebuie sa alerteze persoana respectiva si sa mearga la medic sau sa solicite ambulanta.


Primele masuri

In mod obligatoriu, tratamentul pe moment al oricarei hemoragii se efectueaza numai in mediu spitalicesc, pe motiv ca starea bolnavului se poate altera in orice clipa, putand surveni socul hemoragic, adica o stare de insuficienta pluriorganica functionala (cardiaca, renala, respiratorie, cerebrala, corticosuprarenala), careia organismul nu-i poate supravietui daca nu se intervine prompt si competent.

Pana la interventia medicului, se urmareste ca, in timpul vomei, continutul ei sa nu patrunda pe trahee pentru ca provoaca asfixia. Bolnavul va sta mai ridicat, descheiat la guler, cu gura orientata cat mai lateral (se scot eventual proteze dentare mobile).

Daca se observa ca bolnavul se "pierde", atunci - atat la domiciliu, cat si in timpul transportului spre spital - se cauta ca gura sa fie larg deschisa pentru a urmari daca limba are tendinta de a fi "inghitita", moment cand - cu degetele infasurate in tifon sau batista - se trage de limba inainte, pentru a permite respiratia.

O data ajunsi la spital, bolnavii (chiar cei cu hemoragie impresionanta) au mari sanse sa fie salvati, gratie noilor terapii moderne, aplicate si controlate endoscopic.


Foarte importante sunt masurile de prevenire a hemoragiilor digestive ori a recidivarii lor.

Cunoasterea locului sangerarii si mai ales a bolii cauzatoare, urmate de un tratament adecvat, sunt masuri ce pot realiza prevenirea acestor hemoragii.

Bolnavii digestivi trebuie sa evite medicamentele cu risc hemoragic: aspirina (chiar si tamponata), produsele din randul antiinflamatoarelor nesteroidiene de sinteza, cortizonicele, bauturile alcoolice, tutunul si cafeaua in exces. Aspirina tamponata nu inlatura riscul hemoragic. Se citeaza un caz cand in leziunea ulceroasa sangeranda din stomac s-a gasit o tableta de aspirina nedizolvata.

Adaugam si recomandarea ca la copii sa se evite administrarea aspirinei, ea fiind un risc pentru Sindromul Reiter, o boala rebela la tratament.

Consolidarea cicatricelor si normalizarea parametrilor sangelui dupa hemoragie dureaza circa 3-4 saptamani, de unde necesitatea ca - cel putin pentru aceasta perioada - bolnavul sa urmeze riguros tratamentul prescris si sa fie foarte cumpanit in tot ce face si mananca, in caz contrar recidivarea sangerarii putand fi grava.

Dupa o hemoragie digestiva, se recomanda ca bolnavul sa consume alimente usor digerabile, fierte, in cantitate mica, in mese dese si la circa trei ore distanta.

Refularea sucului gastric in esofag poate grabi lezarea mucoasei esofagiene si peretele venelor mult dilatate, de aceea este recomandabil ca in nici o imprejurare bolnavii sa nu se culce cu stomacul plin (o recomandare valabila pentru toti, dar mai ales pentru cei cu ciroza, hernie hiatala, pentru obezi, cei cu diverticuli sau polipi esofagieni, persoanele cu reflux biliar in stomac si esofag).
 

***


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru HEMORAGIA DIGESTIVA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Hemoragia tubului digestiv superior - este o sangerare ce provine din esofag, din stomac sau din duoden, in timp ce Hemoragia tubului digestiv inferior - este o sangerare ce provine din intestin (intestinul subtire, colon sau rect). Pentru tratarea hemoragiei degestive (prevenirea recurentelor sau tratament post hemoragic) recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Ocean 21 (1-1-0 linguri dupa masa la 30 de minute, 2 luni continuu, antianemicul de serviciu, mai ales dupa hemoragie, tonic digestiv si protector al mucoaselor gastro-intestinale).

- Green Care (1-1-1, in timpul mesei, 2-3 luni continuu - protejeaza tractul gastro-intestinal cu risc hemoragic de acizii gastrici specifici procesului de digestie; previne sangerarile, faciliteaza coagularea sangelui, scade pierderile sangvine excesive ).

- ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei, favorizeaza o flora intestinala optima pentru o digestie fiziologica normala, 2 luni continuu).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite cu 30 de minute inainte de masa, 2 luni continuu, este un alcalinizant, sterilizant si cicatrizant al intregului sistem digestiv expus hemoragiei).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.