Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru ameliorarea febrei

 

Febra este unul din mijloacele de aparare ale organismului fata de agentii patogeni si nu o suferinta, cum s-a crezut initial. Se manifesta prin cresterea temperaturii corpului peste 37 grade C, in unele cazuri ajungand pana la 41 grade C sau chiar mai mult. Cand este foarte crescuta si prelungita, devine un dusman de temut, deoarece distruge celulele nervoase.

Febra in sine nu este o boala, ci un simptom. De regula este simptomul anumitor boli infectioase. Fara indoiala insa febra inalta si frica generata de existenta acesteia creeaza multe neplaceri.

Printr-o simpla palpare a fruntii sau a pielii nu se poate stabili cu siguranta daca persoana in cauza are sau nu febra, pentru asta fiind nevoie de un termometru. In cazul sugarului sau al copilului mic (pana la varsta de 3 ani), temperatura se masoara intrarectal. In aceasta zona a corpului, temperatura normala este de pana la 37.5C. La copiii mai mari si la adulti, temperatura se masoara subaxilar, parametrii normali fiind intre 36,3 -36,8C, peste aceste valori, fiind deja vorba de febra. Inainte de masurarea temperaturii, termometrul trebuie scuturat pana la minimum 36C, iar zona subaxilara trebuie bine stearsa, astfel incat sa fie complet uscata. Pentru o corecta masurare a temperaturii, intrarectal termometrul va fi tinut 2 minute, iar subaxilar, 3 minute.

Febra mai mica de 37,5C nu trebuie combatuta. Febra mica este utila, pentru ca accelereaza desfasurarea proceselor biochimice din organism in lupta acestuia cu agentii infectiosi, actiunea globulelor albe, intr-un cuvant contribuie la cresterea capacitatii de aparare a organismului. Insa febra de peste 38C stimuleaza excesiv si inutil mecanismele de aparare ale organismului, slabeste si epuizeaza bolnavul. Febra de peste 40C paralizeaza capacitatea de aparare a organismului, provocand convulsii febrile.

Alimente interzise: grasimi, oua, conserve, bauturi alcoolice. Trebuie amintit ca regimul alimentar mai depinde de boala care a provocat febra (enterocolita, febra tifoida).

Pe langa tratamentul medicamentos, in combaterea febrei pot fi folosite cu succes si cateva remedii naturale.


***


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru REDUCEREA FEBREI, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Febra reprezinta cresterea temperaturii corporale la peste 38 grade. Desi valoarea normala a temperaturii corpului este de 37 de grade, intre 37 si 38 de grade temperatura excedentara este considerata sub-febra. Avand in vedere ca febra este un mod natural de lupta al organismului impotriva bacteriilor, virusilor sau aberatiilor celulare, unii cercetatori sustin ca lupta este mai eficienta in prezenta febrei (temperatura mare). Pe de alta parte, daca e prea mare, pacientul se va simti rau si nu va putea sa manance, sa bea sau sa doarma. Iar aceasta ingreuneaza insanatosirea.

Scopul tratamentului anti-febril nu e sa elimine complet febra, ci in acele limite sigure si confortabile. Daca febra scade la 38 de grade, pacientul se va simti imediat mai bine. Acest fapt il va face sa accepte lichide si astfel sa ramana hidratat, sa poate sa manance si sa doarma pentru a se recupera.

Pentru tratarea febrei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


Produs Explicatii Administrare Pret Cumpara
Garlic Caps
- antihipertensiv si diuretic general - 1-1-1 in timpul meselor principale 83,85 lei
White Willow
- scade fera si reduce inflamatia si durerea - 1-1-1 dupa masa 75,79 lei
C 1000 Plus
- este un bun antiseptic si ridica imunitatea astfel incat sa se diminueze pana la disparitie starile febrile - 1-1-0 dupa masa la adulti 96,21 lei
Noni sirop clasic
- contine o mare doza mare de vitamine, minerale, enzime si aminoacizi, fiind un bun imuno-stimulator, antitermic general si revitalizant natural la nivel fizic - 1-1-1 LINGURITE inainte de masa la copil, respectiv 1-1-1 LINGURI inainte de masa la adult 215 lei

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua.

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.