Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul afectiunii enurezis la copii

 

Aceasta boala consta in eliminarea urinei in mod involuntar si inconstient, mai ales in timpul noptii.

Se poate spune despre un copil ca sufera de enurezis numai atunci cand face "pipi" in pat dupa varsta de 3-4 ani. Suferinta poate dura pana la pubertate, cand, in cele mai multe cazuri, ea dispare spontan. Eliminarea involuntara de urina se mai intalneste si la persoanele varstnice, la unii obezi sau la femeile cu prolaps uterin. In acest caz este vorba de incontinenta urinara. Anumite voci medicale sustin ca tratamentul enurezisului se incepe dupa varsta de 7 ani, dupa altii autori chiar dupa varsta de 4 ani.

In cele mai multe cazuri, enurezisul se remite singur in timp, odata cu cresterea. El este mult mai frecvent la baieti si de aceea se considera ca una din cauzele sale ar fi de natura psihologica.


***


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ENUREZIS, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


Enurezisul
este eliminarea involuntara a urinei. Enurezis-ul afecteaza 15-20% din populatia de 5 ani, 7% din cei varsta de 7 ani si 1-2% dintre adolescenti si adulti. Principala cauza: "spina bifida" este o malformatie a coloanei vertebrale ce atrage aceste tulburari (enurezis sau nicturie). Ea nu se rezolva cu tratament naturist, dar se poate creste sistemul imunitar si facilita functia urinara. Deobicei enurezisul apare si pe un fond nervos dezechilibrat. Pentru tratarea optima a enurezisului la copil recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Noni (lichid)  (1-2-1, lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar, rezistenta organismului la diverse manifestari asociate spinei bifide si protejeaza sistemul nervos al copilului).

- Para Protex (1-0-1, in timpul mesei, 3 luni continuu, trateaza problemele reno-vezicale, sterilizeaza focarele microbiene existente prevenind astfel aparitia infectiilor).

- Rhodiolin (1-0-1, dupa masa, 2-3 luni continuu, regleaza statusul emotional al copilului, somnul fiziologic si in acest mod se consolideaza echilibrul intre nivelul superior reprezentat de scoarta cerebrala si controlul sau asupra mecanismelor tractului urinar).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: sistem urinar, sistem nervos

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor, reglarea metoabolismului.


Observatie:
Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si cu alte preparate si mijloace terapeutice.

Nota: Pentru enurezis la adulti - vezi pagina respectiva.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (2)

enurezis copii
acest tratament este sigur? se rezolva problema definitiv? produsele sunt extrem de scumpe..
#1 - ana - 10/11/2012 - 10:20
Raspuns Ana
Va rog sa ne solicitati o consultatie conform modelului de la pagina: http://www.terapii-naturiste.com/calivita/formulare-solicitare-consultatie.htm.

Doamna doctor are nevoie sa stie varsta copilului si eventual ce alte afectiuni asociate mai are ca sa-i poata spune daca problema se rezolva definitiv sau temporar, partial sau total si cum.
#2 - Eduard - 01/07/2013 - 01:15
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.