Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru combaterea durerilor menstruale

 

Delicatul echilibru hormonal al ciclului menstrual lunar poate fi cu usurinta deranjat de factori precum stresul, o schimbare in regimul alimentar sau in greutate, prea mult sau prea putin exercitiu fizic. Problemele menstruale includ cilcuri abundente sau dureroase, neregulate sau rare. Adesea, nivelurile de hormoni se pot normaliza pe cale naturala, fara medicamente.

Cea mai obisnuita problema menstruala este durerea in timpul ciclului (dismenoreea), mai ales la adolescente si femei tinere. De cele mai multe ori in jurul varstei de 25 de ani si dupa o nastere se calmeaza. Durerea care deobicei incepe chiar inainte de ciclu, dureaza pana la 12 ore si poate fi severa, cu posibil efect negativ asupra vietii cotidiene.

Durerea menstruala simtita ca o crampa in abdomenul inferior survine adesea in valuri si poate fi insotita de greata si dureri in sale. Crampele sunt cauzate de contractiile uterului si sunt asociate cu un nivel crescut dintr-o substanta similara hormonilor, numita prostaglandina. Un regim alimentar nesanatos si lipsa de exercitiu fizic pot inrautati crampele.

Daca incepeti sa simtiti o astfel de durere dupa 40 de ani sau daca apare dupa ani de cilclu fara dureri, este posibil sa fie vorba de o afectiune cum ar fi endometrioza, o boala in care bucati din captusala uterului sunt impinse in cavitatea pelviana si se aseaza pe alte organe. In fiecare luna aceste celule se umfla si singereaza, putand inflama celelalte tesuturi.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru DISMENOREE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Dismenoreea reprezinta simptomatologia de durerere ce poate precede sau insoti menstruatia; durerile mentruale pot fi locazalizate in hipogastru (in partea de jos a abdomenului) sau in regiunea lombara (in regiunea salelor); adeseori sunt insotite si de alte simptome si semne (nervozitate, migrene, astenii). Pentru tratarea dismenoreei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza axul endocrin prevenind astfel dezechilibrele de ciclu menstrual ce apar la afectarea uneia sau mai multor glande din axul hormonal).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, 5 zile inainte + 5 zile din momentul inceperii menstruatiei, 3 luni consecutiv, are efect antiinflamator eliminand durerea din zona genito-pelvina, reduce durerea si inflamatia uterului si ovarelor dinaintea menstruatiei, combate crampele si spasmele premestruale).

- Stress Management B-Complex (1-0-1, dupa masa, aduce o stare de buna dispozitie si relaxare in corp, ce permite derularea unei menstruatii normale).

- Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, 2-3 luni continuu) intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului la boli-inclusiv, linisteste sistemul nervos si tulburarile metabolismului hormonal).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.