Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in profilaxia cariei dentare la copii

 

Se stie ca este mult mai bine si mult mai usor ca boala sa fie prevenita decat sa fie tratata. Cariile, gingivitele, glositele, stomatitele, artritele articulatiei temporo-mandibulare reprezinta boli grave, greu de tratat. Se mai stie ca restaurarea dentara este dificila si daca se cere si calitate, este si scumpa.

Prima metoda si cea mai eficienta este reprezentata de igiena bucala riguroasa. Datorita alimentatiei suprarafinate, a alimentelor lipicioase, dintii nu se pot autocurata eficace, de aceea este necesara folosirea de cel putin 2 ori pe zi a periutei de dinti si pastei dentare. De asemenea, pentru a nu crea obisnuinte, pastele dentare trebuie schimbate, iar periutele sa fie cu perii nici tari nici moi, trebuind schimbate de 3 ori pe an. Mai este nevoie de apa de gura, folosita de 2-3 ori pe saptamana, seara la culcare si eventual de un fir de matase floss pentru a curata de resturi alimentare din zona interdentara. Folosirea scobitorii trebuie facuta cu grija, deoacere se poate leza papila interdentara. De asemenea, la doua saptamani este bune sa se faca un masaj al gingiilor cu bicarbonat de sodiu, iar apoi spalarea dintilor cu periuta de dinti si pasta.

Primavara si toamna se recomanda o cura de fructe si administrarea vitaminei C. Se vor folosi comptrimate naturale de vitamina C 500 sau C 1000. Dupa cura de vitamina C, o data pe an se recomanda cura cu Vitamina A. Cat timp se face cura cu vitamina A, nu se consuma alimente si bauturi acide. Seara se va manca un mar.

Calciul nu mai actioneaza la adulti asupra dintilor, dar cine are o carenta de calciu, este bine sa faca o cura cu calciu. Se va administra concomitent Magneziu, acesta fiind necesar pentru asimilarea si fixarea Caliciului. In general se va evita consumul excesiv de citrice, salate cu otet, muraturi, alcool si zahar.


***


In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament profilactic pentru sanatatea dintilor la copii, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

- Lion Kids Punch with Vitamin D - pentru copiii cu varsta 6-12 ani (1-1-0 dupa masa, asigura un aport optim de minerale si vitamine necesare bunei functionari a structurilor osoase si dentare)

- Power Mins sau Strong Bones - pentru copiii mai mari de 12 ani si adulti (1-1-0 dupa masa, aduc un aport de calciu si numeroase alte alte minerale deosebit de necesare in pastrarea sanatatii si integritatii smaltului si osului adiacent).

Observatie: Se efectueaza 2 cure pe an cu pauza intre ele.

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.