Cautare in Site..
Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in stimularea procesului de crestere


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru STIMULAREA PROCESULUI DE CRESTERE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru stimularea cresterii recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:


1. Pentru copiii cu varsta 4-10 ani:

- Natural HGH Suppport (0-0-1 seara, cu 30 de minute inainte de culcare, 3 luni continuu, asigura o crestere si dezvoltare armonioasa a copilului prin stimularea secretiei naturale a hormonului de crestere). ATENTIE: Este recomandat ca acest produs sa se consume cu avizul medicului specialist endocrinolog.

- Lion Kids Punch with Vitamin D (1-0-0 inainte de masa, 3 luni continuu, are rol in stimularea imunitatii si facilitarea dezvoltarii organismului prin aportul optim de vitamine si minerale absolut necesare la aceasta varsta pentru oase, muschi si sistemul imun).


2. Pentru copiii adolescenti cu varsta 10-18 ani:

- Natural HGH Suppport (0-0-2 seara, cu 30 de minute inainte de culcare, 3 luni continuu, ajuta organismul sa compenseze un eventual deficit de crestere, stimuleaza deszvoltarea osoasa si musculara). ATENTIE: Este recomandat ca acest produs sa se consume cu avizul medicului specialist endocrinolog.

- Noni Organic (1-0-1 inainte de masa - o lingura inainte de masa de dimineata si 1 lingura inainte de masa de seara - 3 luni continuu), asigura un aport de vitamine, minerale, enzime, fito-nutrienti - foarte necesar cresterii si dezvoltarii armonioase in aceasta perioada. Produsul stimuleaza imunitatea naturala a organismului, ajuta la reglarea proceselor metabolice, a somnului si a proceselor nervoase de la nivelul creierului.

Este recomandat copilului/ adolescentului sa aiba o activitate sportiva regulata in toata aceasta perioada, pentru crestere fiind recomandate sporturile VOLEI sau HANDBAL, deoarece pot sa alungeasca membrele, solicita musculatura de elongatie si directioneaza eficient energia in acest proces.

Power Mins (1-0-1 dupa masa), doar dupa 3 luni de sport, atunci cand este necesara suplimentarea cu minerale a procesului de dezvoltare osoasa pe fond de solicitare sistematica. Se poate inlocui cu Super Mega 50 (1-0-0 inainte de masa SAU 1 tableta inainte de antrenament).


Optional
se va utiliza dispozitivul de stimulare energetica BioHarmonex - pe programele - CHILD (Copil), HORMONE (Sistem hormonal), CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular), BONE-SPINE (Oase si coloana vertebrala), AFTER TRAINING (Refacere musculara dupa antrenamente), MERIDIAN (Meridiane energetice).


Observatie
: Se efectueaza 2-3 cure pe an cu produsele mentionate.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (6)

Sfat
Buna ziua!
Am un baietel de 3 ani si 6 luni care este la limitata de jos cu inaltimea ptr varsta lui.
Am mers la un endocrinolog si nu ne-a dat nimic ianfara de vit D3.
Ne-a mai recomandat inotul dar nu am reusit caci nu a stat copilul, iar in rest nimic.
Exista vre-un medicament care sa nu-i dauneze si pe care sa-l pot da copilului fara alte riscuri ptr a se inalta?
Va rog mult sa-mi raspundeti.
O zi buna!
#1 - Dobrica Cristina - 03/12/2013 - 12:56
Raspuns Cristina
Buna ziua

Cele mai bune produse de la Calivita dedicate cresterii sunt, fara doar si poate, Arginine Plus si HGH Support. Aceste produse insa pentru un copil de 3-4 ani este de dorit sa fie administrate sub indrumarea unui medic endocrinolog care cunoaste tabloul clinic al copilului si are totodata o pregatire si o deschidere in domeniul produselor naturiste. Aveti in vedere si produsul "Lion Kids Punch Vitamin D" ca stimulator nutritiv pentru crestere, special pentru conceput pentru copii.
#2 - Eduard - 03/14/2013 - 20:43
trtamente pentru cresterea in inaltime
Stimata Dna.Doctor,
Am doi baieti: unul in varsta de 15 ani si care nu este slab dar nu este prea inalt si nici un a mai cresscut in ultima vreme si un al doilea baiat care are 13 ani, cam 1.45 m si este slab.Ideea este ca ambii baieti nu sunt inalti cum ar trebui sa fie.Imi puteti oferi un sfat pe care as putea sa-l urmez ?Eu am 1.60 m iar sotul 1.78 m.
Va multumesc.
#3 - violeta - 05/25/2013 - 16:25
Raspuns Violeta
Mergeti pe urmatoarea combinatie de produse:

- Evening Primrose Oil 1-0-1 inainte de masa
- Power Mins 0-1-1 dupa masa
- HGH Support 0-0-2 dupa masa nu mai tarziu de ora 7 seara
#4 - Eduard - 06/22/2013 - 19:33
Buna ziua, am o fata de 13 ani ,are inaltime 1.43 cm si greutate 52kg, analizele de tiroida sunt in limite mai putin DHEA S 298,4 si prolactina dupa PEA 313 aceste analize sunt recoltate a 2 sau a 3 a zi, hormonul de crestere a iesit in limite normale, doamna doctor endocrinolog i-a pus diagnosticul de Hiperansrogenism, fetita a fost operata la 3 luni de canal atrioventricular forma complet si hidrocefalie tetraventriculara. Este un copil normal doar inaltimea este un pic mai mica decat varsta ei.
Ce tratament as putea urma de la dumneavoastra?
Va multumesc.
#5 - Bogatu Elena - 06/07/2020 - 19:17
Raspuns Elena
Datele furnizate de dvs. sugereaza ca ar fi nevoie de o consultatie complexa. Va rugam sa apelati la unul din cele doua servicii:

Consultatii clinice:
https://www.terapii-naturiste.com/calivita/articole-despre-produse/biorezonanta-consultatii-scio.htm

Consultatii online:
https://www.terapii-naturiste.com/calivita/consultatii-online.htm

Toate cele bune!
#6 - Eduard - 06/09/2020 - 20:03
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.