Cautare in Site..
Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tratament anti-convulsiv
(prevenirea recidivelor convulsive, reducerea intesitatii crizelor)

 

Sunt contractii involuntare si sacadate ale muschilor intregului organism sau numai ale catorva dintre ei, insotite, de cele mai multe ori, si de alte simptome. Convulsiile (lat. "convellere" = "a scutura") se intalnesc atat la copii cat si la adulti. La copii ele apar mai ales in unele boli febrile (gripa, amigdalita, meningo-encefalita).

Primul ajutor pana la sosirea medicului (in convulsii):

- copilul va fi asezat pe pat, intr-o camera linistita si semiobscura;
- pentru evitarea asfixiei, mucozitatile din jurul nasului si ale gurii vor fi sterse cu o batista, capul fiindu-i aplecat intr-o parte;
- pentru evitarea muscaturii limbii, intre dinti se va introduce o batista curata, impaturita de mai multe ori;
- impachetari in cearceafuri muiate in apa rece, stoarse, la temperatura camerei, pentru convulsiile febrile;
- strangerea puternica a lobului urechii cu doua degete.

De retinut! Copii care fac convulsii trebuie inconjurati cu dragoste si caldura.

Bolnavii de epilepsie (gr. epilepsein = incepe brusc) prezinta convulsii generalizate, care se instaleaza brusc. Cu aceasta ocazie ei isi pierd cunostinta si cad la intamplare, suferind, uneori, leziuni grave. In timpul convulsiilor acesti bolnavi prezinta spume la gura si emisii involuntare de urina.

Primul ajutor pana la sosirea medicului (convulsii pe fond epileptic):

- eliberarea de stransoarea hainelor;
- stergerea mucozitatilor de la nas si de la gura cu o batista;
- introducerea intre dinti a unei batiste impaturite sau a unui prosop curat, dupa deschiderea gurii cu cea mai mare grija;
- strangerea puternica a varfurilor degetelor mare si mic de la maini;

Masuri igienice pentru bolnavii de epilepsie:

- interzicerea urmatoarelor profesii: conducator de vehicul, instalator electric, topitor, scafandru, acrobat, aviator etc.;
- interzicerea consumului de alimente prea sarate sau greu de digerat, a cafelei, a bauturilor alcoolice, a fumatului etc.;
- evitarea eforturilor fizice mari si a traumelor psihice;
- purtarea in permanenta, intr-un buzunar, a fisei de sanatate, pentru a usura punerea diagnosticului si acordarea primului ajutor..


***


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru COMBATEREA CONVULSIILOR la pacientii prezentand crize convulsive recidivante. Aceasta schema de tratament este realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Convulsiile sunt manifestari spasmodice de criza in context febril sau de natura epileptica. Starea de criza nu se trateaza prin inghitire de produse naturiste sau mediamentoase. Pentru tratarea preventiva (diminuarea numarului si intensitatii recurentelor) recomand personal urmatoarele variante de tratament cu produse naturiste Calivita:


>
Convulsii febrile la copii - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Noni sirop (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar al copilului, protejeaza sistemul nervos, asigura cresterea normala).

- Para Protex (1\2 - 1\2 - 1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intareste imunitatea impotriva virusilor si bacteriilor, previne infectiile in sfera ORL) SAU Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, stimuleaza imunitatea prin efectul sau antimicrobian si antiviral) sau

- Oregano Oil (3-3-3 picaturi dupa masa) - creste imunitatea, sterilizeaza focarele infectioase, se da chiar in puseele febrile.


>
Convulsii asociate cu Epilepsia la copii - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Noni sirop (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, protejeaza celula - inclusiv cea neuronala - prin intermediul substantelor extrem de active din compozitie, oxigeneaza la nivel neuronal, actionand chiar pe scoarta cerebrala - lucru deosebit de important in convulsii, intareste sistemul imunitar al copilului, protejeaza sistemul nervos, asigura cresterea normala).

- Para Protex (1\2 - 1\2 - 1 in timpul mesei, 3 luni continuu, intareste imunitatea impotriva virusilor si bacteriilor, previne infectiile in sfera ORL) SAU Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, stimuleaza imunitatea prin efectul sau antimicrobian si antiviral).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, elimina starile de agitatie si neliniste, relaxant muscular si tonic nervos).

- Oxy Max (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, actioneaza ca anticonvulsiv in Epilepsie, imbunatatind oxigenarea creierului)

    - Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Totodata, apa alcalina contine minerale ionizate care actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice de la cele mai incipiente nivele, in special la nivelul creierului.


>
Convulsii asociate cu Epilepsia la adulti - prevenirea instalarii acestor stari, respectiv diminuarea intensitatii lor:

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, stimuleaza intreg axonul neuronal, relaxand la nivel de sinapsa nervoasa).

- Mega Q Protect (1-1-0 dupa masa, 2 luni continuu apoi 1 luna pauza, stimuleaza circulatia la nivel cerebral imbunatatind functionarea sistemului nervos central)

- Oxy Max (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa, actioneaza ca anticonvulsiv in Epilepsie, imbunatatind oxigenarea creierului)

- Noni sirop (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, are efecte antistres si trofic al conexiunilor neuronale din creier, actionand totodata direct pe scoarta cerebrala).

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0, dupa masa, regleaza nivelul mineralelor si vitaminelor din organism, in special la nivelul sistemului nervos).

    - Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), aceasta contribuind la reducerea acidozei corpului, oxigenarea creierului (aceasta fiind considerata una din cauzele principale ale crizelor de epilepsie), asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea constanta a nutrientilor la celule, a oxigenului la sistemul nervos. Pe de alta parte mineralele ionizate din apa alcalina, odata ajunse la cele mai profunde nivele in corp, actioneaza pe post de conductor electrochimic de la o celula la alta, optimizand procesele organice in special la nivelul creierului.


Observatie: Tratamentul se poate lua in paralel cu medicatia clasica.EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.