Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca tonifiant si
revigorant al organismului in perioadele de convalescenta

 

Dupa vindecarea unei boli urmeaza o perioada mai scurta sau mai lunga, de revenire treptata la starea de sanatate perfecta. Aceasta perioada, cunoscuta sub numele de convalescenta (lat. convalescere = a recapata fortele), se caracterizeaza prin astenie, lipsa poftei de mancare, anemie etc. De obicei preparatele naturale potrivite acestei perioade de recuperare sunt cele bogate in nutrienti (de la vitamine si minerale la enzime si aminoacizi), deosebit de necesare organismului pentru repunerea in forma atat la nivel fizic cat si psihic.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru USURAREA CONVALESCENTEI, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Convalescenta reprezinta starea de dupa o interventie chirurgicala sau o boala acuta in care organismul lupta pentru refacerea imunitatii si cresterii rezistentei - vezi IMUNITATE (stimulare). In acest sens recomand personal urmatorul remediu cu produse naturiste Calivita:


   - Noni (1-1-1 inainte de masa, amplifica tonusul benefic al organismului in ansamblu. Se va administra 2 luni continuu).

   - Spirulina Max (1-1-0 inainte de masa, este un anti-anemic general, actionand profund la nivelul tubului digestiv. Se va administra 2 luni).

   - L-Lysine (1-0-1, inainte de masa, ajuta la recuperarea dupa opearatii chirurgicale si efort fizic sustinut).

   - Virago (1-0-1 dupa masa, intareste rezistenta organismului in a preveni suprapunerile microbiene. Se va administra 3 luni continuu).

    - Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN, CIRCULATIE, DETOXIFIERE si pe orice alt program specific afectiunii in urma careia se deruleaza perioada de convalescenta.

    - Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului dar totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular-organic. Prin posibilitatile mult mai mari de penetrare a peretelui celular, apa alcalina - spre deosebire de apa normala - favorizeaza (printr-un consum constant) ajungerea nutrientilor la organe si refacerea optima a acestora.

Observatie: Se efectueaza doua cure anual (cate un flacon din fiecare produs) - toamna si primavara.EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.