Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Tratament cu produse naturiste CaliVita
pentru combaterea chisturilor renale / rinichi polichistic

 


Chisturile renale sunt niste cavitati – pungi pline cu lichid sau material semisolid dezvoltate in plin parenchim renal fara a comunica cu bazinetul. Au peretii captusiti de un epiteliu. Aceste chisturi pot afecta atat corticala cat si medulara renala. Chisturile renale pot fi congenitale sau dobandite.

Chisturile congenitale sunt boli determinate de anomalii de dezvoltare renala:

1. Boala polichistica autozomal dominanta: sunt afectati rinichii dar si alte organe;

2. Boala polichistica autozomal recesiva sunt afectati de chisturi doar rinichii;

3. Boala chistica medulara descrie imagini chistice doar la nivelul medularei renale, fara a gasi chisturi in corticala renala.


***


Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural impotriva chisturilor renale, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist in MEDICINA FIZICA, RECUPERARE si BALNEOLOGIE din cadrul Spitalului Clinic JUDETEAN de Urgenta Craiova si totodata medic consultant in terapiile BIOREZONANTE, specializat in remedii pe baza de produse naturiste.

Rinichiul (poli)chistic este o boala caracterizata prin aparitia unuia sau mai multor chisturi la nivelul rinichilor. Chisturile sunt tumori benigne (necanceroase) de forma unor pungi cu continut lichid. Aparitia chisturilor nu se limiteaza doar la rinichi, dar acestia sunt in general organele cele mai afectate. Cel mai mare risc la care se expun pacientii cu rinichi polichistic este instalarea hipertensiunii arteriale si a insuficientei renale. Pentru tratarea chisturilor renale recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

 

Produs Explicatii Administrare Pret Cumpara
URX
- realizeaza drenaj renal, este antiinfectios la nivelul aparatului reno-urinar, stimuleaza diureza, previne inflamtiile si infectiile suprapuse -1-1-1 dupa masa, 1-2 luni continuu 129 lei
Super Soya Lecithin
- regleaza functia glomerulara a rinichiului, contribuie la maruntirea si eliminarea calculilor si depunerilor metabolice locale, eficientizeaza tranzitul intestinal si metabolismul, stimuleaza sanatatea mebranelor si testurilor conjunctive - materia principala de formare a chisturilor -0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu 107,50 lei
SambuRex
- realizeaza o ridicare locala si generala a imunitatii, contribuie la eliminarea excesului de apa si depuneri metabolice din tesuturi, impiedica fixarea toxinelor in rinchi si combate eventuala dezvoltarea de aberatii celulare si tisluare la acest nivel -1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu 162,86lei
Liquid Clorophyll
- are efect de purificare, drenare, extragere a acizilor si deseurilor metabolice din tesuturi si alcalinizarea intregului organism din testuri -1-1-1 lingurite inainte de masa 153,73 lei

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua.

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.