Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca
tratament pentru celulita

 

Celulita este o suferinta care preocupa majoritatea femeilor, mai mult din considerente estetice decat de sanatate. Ea este o forma de obezitate, boala care, se stie, are urmari nefaste, mai devreme sau mai tarziu.

Depunerea de grasime in cadrul acestei afectiuni se face la nivelul bazinului, coapselor, genunchilor, cefei etc., sub forma unor umflaturi, la inceput de consistenta crescuta, apoi flasca, cu micronoduli sensibili si chiar durerosi la pipait. Cauzele celulitei sunt: alimentatia excesiva, abuzul de medicamente diuretice sau laxative, constipatia, dezechilibrul hormonal (excesul de foliculina), tabagismul, alcoolismul, tulburari de statica vertebrala, etc.

Masuri igienice:

- prevenirea sau tratamentul corect al suferintelor amintite;
- combaterea oboselii si a surmenajului.

***


In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specifica celulitei, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Celulita reprezinta o afectiune a tesutului adipos. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza metabolismul hormonal feminin)

- Slim Formula (1-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, previne depunerile anormale de grasimi din alimentatie in anumite tesuturi ce dezvolta celulita).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, purifica limfa si imbunatateste circulatia limfatica, detoxificand principalele mecanisme organice de filtrare a limfei, sistemul limfatic fiind primul implicat in aspectul de coaja de portocala al pielii)

- Crema anti-celulitica CRX - aplicatii locale, de 2 ori pe zi, 2 luni continuu, conform indicatiilor din prospect, este o crema cu actiune directa din exterior contra depunerilor celulitice si aspectului stratificat al pielii.

- Cholestone (1-0-1 dupa masa) reduce cantitatile de grasimi saturate din tesuturi si de pe vasele sanguine.

Important!

- Se consuma multa apa plata, ceaiuri, 2 litri - 2 litri si jumatate pe zi.
- Contraindicate apele si sucurile carbogazoase.
- Este benefica asocierea tratamentului cu exercitii fizice, aproximativ 30 de minute pe zi, si eventual masaj anti-celulitic.

 

Observatie: Produsele se pot administra impreuna cu tratamentul medicamentos prescris de medicul cardiolog.EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (1)

Tratament celuluita
Buna ziua! Vreau sa va prezint cazul meu si sa va cer un sfat. Am 29 ani, 1.65m, 59kg. Am nascut in urma cu 5 ani, pe cale naturala. Pana la momentul sarcinii va pot spune ca nu am avut probleme de nici un fel, aratam bine, dar odata cu cresterea sarcinii si kg acumulate,( 33kg peste greutatea de la care am plecat,adica 52+33= 85kg la 9 luni,fara sa fi facut exces de mancare),au inceput sa apara problemele. Asadar, nici acum, dupa 5 ani de la nastere, nu am reusit sa scap de celuluita pe care o vad eu inestetica (desi o dna dr. endocrinolog mi-a spus ca nu e foarte evidenta si sa nu-mi fac probleme). Am folosit creme anticeluluitice din multe game, am un regim de viata sanatos din punct de vedere al alimentatiei (multe fructe si legume cat mai putin preparate termic, celelalte alimente consumandu-le disociat, nu fumez, cafea foarte rar si fara zahar, alcool deloc), in schimb recunosc ca nu am timp de miscare, fiind foarte ocupata. Iar statul pe scaun la birou cred ca accentueaza toate aceste afectiuni: insuficienta circulatorie periferica, celuluita.
Va spun ca nu am nici timp si nici bani de masaje si tratamente la salon. Va rog sa imi dati un sfat pe care sa-l pot adapta stilului meu de viata (agitat). Va multumesc.
#1 - Mony - 07/17/2012 - 12:41
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.