Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
prevenirea atacurilor de panica

 

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Atacurile De Panica, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Atacul de panica reprezinta un cumul de stari tensionale declansate de diversi factori stresori, manifestate prin semne si simptome cum ar fi: neliniste si agitatie in corp, tensiune intracraniana sub forma unor dureri acute, palpitatii, spasme musculare si incordare, caldura generala sau frisoane, inclestarea maxilarelor insotita de articulare dificila a cuvintelor, etc. Pentru prevenirea recurentelor recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:
 

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, ultima nu mai tarziu de 7 seara, 3 luni continuu; relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea sintezei de serotonina si alte endorfine - hormoni care genereaza starea de buna dispozitie generala).

- Noni - sirop (1-1-1 linguri inainte de masa; 2 luni continuu; echilibreaza cele 3 sisteme vitale: imunitar, nervos si hormonal, asigurand o homeostazie optima capabila sa previna si combata multiplele disfunctii ce pot produce stari de panica, anxietate, depresie).

- Stress Management B-Complex (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; creste troficitatea sistemului nervos prin continutul de vitamine B continute in compozitie si prin acest mecanism estompeaza semnele, simptomele si manifestarile de agitatie si neliniste generala, tremorul corpului, spasmele musculare, incordarea, etc.) SAU MagneZi B6 (0-1-1, 2 luni continuu, Magneziul si vitamina B6 din compozitie stimuleaza functionarea normala a sistemului nervos central) SAU Menopausal Formula (1-1-1 dupa masa, 2-3 luni continuu, se administreaza atunci cand atacurile de panica sunt pe fond de menopauza cu afectare psihologica la femeile aflate in aceasta perioada a vietii).

Observatie: Se pot efectua 3 cure anual, cu pauze intre ele.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (1)

Buna ziua! Am consumat si eu pentru atacuri de panica Rhodiolin si Noni. Dupa 2 luni starile de panica s-au mai ameliorat. Recomand cu caldura aceste produse.
#1 - Mihaela C. - 07/13/2012 - 11:01
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.