Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatie



BIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice



Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe






Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita








 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pe post de antibiotic natural

 

Fata de numerosi agenti infectiosi care il inconjoara, organismul uman se apara prin mijloace diverse, nespecifice si specifice si de potenta variata, a caror activitate reunita exprima capacitatea normala de aparare fata de infectie: rezistenta fata de infectie, in conceptul cel mai larg. Termenul de imunitate are o semnificatie mai restransa, cuprinzand numai factorii care confera rezistenta la un factor infectios specific.

Starea de rezistenta la infectii este expresia unui indelungat proces de evolutie si de adaptare pe plan filogenetic, la care se adauga rezistenta castigata in decursul vietii, in mod variabil, de fiecare organism, ca rezultat al intalnirii cu variati agenti infectiosi din mediul inconjurator si al interventiilor active de producere - fie artificiala, fie naturala - a starilor de imunitate specifica.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament ANTIBIOTIC natural, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Antibioticul natural reprezinta reprezinta acea forma de extract natural care ajuta organismul in lupta antimicrobiana si sterilizarea focarelor infectioase, fara sa aiba efectele secundare si reactiile adverse caracteristice substantelor chimice din antibioticele clasice-medicamentoase. Ca inlocuitoare naturale ale antibioticelor si imunostimulatoarelor medicamentoase din farmacii (cu aplicabilitate larga in varii afectiuni, de la banalele raceli, gripe si guturaiuri pana la parazitoze intestinale si furunculi), recomand urmatoarele antibiotice naturale de la CaliVita:

- Para Protex (la adult in faza acuta de boala: 1-1-1; la adult in faza subacuta-mai usoara: 1-0-1; la copiii intre 5-13 ani in faza acuta: 1-0-1; la copii in faza subacuta: 0-1-0; administrate dupa masa; confera para protectie impotriva microorganismelor bacteriene, virale, fungice, parazitare).

- Garlic Caps (la fel cu dozajul de la Para Protex; administrare dupa mese; este antibacterianul de prima alegere pt. adultii si pt. copiii care au dificultati la inghititul tabletelor, acesta fiind un produs pe baza de caspule gelatinoase).

Observatie: Se va face o cura pana la terminarea flaconului de produs si se reia in caz de necesitate impreuna cu suplimente imuno-stimulatoare.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.





Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.