Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performantaMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
tratament antibacterian

 

Deosebit de importante sunt raporturile care se stabilesc inca de la nastere intre fiinta umana si microorganismele din mediul inconjurator. Cu cea mai mare parte dintre aceste microorganisme omul poate veni numai in mod accidental in contact. Cu anumite microorganisme fiinta umana ajunge insa in contact strans. In mod normal, imediat dupa nastere se produce o invazie treptata a tegumentului si a majoritatii mucoaselor cu variate microorganisme (in special bacterii) care alcatuiesc microflora normala a organismului respectiv. Exista astfel o microflora normala a cavitatii bucale, a tubului digestiv, a cailor respiratorii, a carei conservare in limitele unei comunitati constante (biocenoza) este de o importanta deosebita pentru sanatate.

Exista insa de multe ori microorganisme parazitare catre traiesc fara un rost anume in interiorul organismului, insa fara a-i crea prejudicii pe moment. Aceasta convietuire exprima insa un echilibru destul de instabil de forte si de interese, care poate fi usor tulburat. Factori variati, unii tinand de mediul extern, altii de organismul gazda, pot modifica aceste relatii in asa fel incat, unele dintre aceste microorganisme pot deveni patogene pentru organismul gazda (incep sa produca tulburari functionale, conducand treptat la starea de boala).

Bacteriile de orice fel sunt microorganisme unicelulare alcatuind regnul Procariote. In clasificarea lor ele sunt oranduite in mai multe ordine, familii, genuri si specii, tinandu-se seama de urmatoarele criterii: confirguratia (coci, bacili, spirale, etc...), toleranta la oxigen (anaerobi, facultativ anaerobi si aerobi), mobilitate, capsulogeneza, sporogeneza, etc...

Calitatile care confera bacteriilor potentialul nociv (caracteristica patologica sau capacitatea de a produce boala) sunt mai multe:

- Infectiozitatea este facultatea unui germen de a patrunde intr-un organism receptiv si de a se multiplica in tesuturile acestuia. Unii germeni detin o putere invaziva deosebita, adica facultatea de a invinge rapid apararea locala si de a patrunde in circulatia generala este deosebit de pronuntata (de ex. bacilii tetanici si difterici, streptococii beta-hemolitici).

- Patogenitatea reprezinta calitatea unui germen de a declansa fenomene morbide in interiorul organismului gazda. Patogenitatea variaza, pentru acelasi germen, in functie de capacitatea de rezistenta a fiecarui organism.

- Virulenta este o notiune mai complexa, referindu-se atat la infectiozitate cat si la patogenitate, dar introducand notiunea de grad, adica facultatea de a determina efecte patogene cu un numar cat mai mic de germeni.

- Capacitatea toxigena caracterizeaza in mod deosebit unele bacterii care isi manifesta patogenitatea (efectul nociv) aproape exclusiv prin formarea de endo si exo toxine. Cele mai cunoscute afectiuni datorate actiunii unor astfel de bacterii sunt botulismul, difteria, tetania.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ANTIBACTERIAN, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


1. Tratament antibacterian pentru copii:

- Para Protex (1/2-1/2-1/2 dupa masa) sau Garlic Caps (1-0-1 dupa masa) - sterilizeaza focarele infectioase (bacteriene).

- Oregano Oil (3-3-3 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa) reomandat in special copiilor mici care nu pot inghiti comprimate - creste imunitatea generala si previne aparitia focarelor infectioase bacteriene.

- Liquid C Plus (1-1-0 lingurite dupa masa, vitamina C lichida pentru usoara inghitire si asimilare, ridica imunitatea si troficizeaza sistemul nervos)

-►Se va face o cura de cate 1 flacon din fiecare produs.


2. Tratament antibacterian pentru adulti:

- Para Protex (1-1-1 dupa masa) sau Garlic Caps (1-1-1 dupa masa) - efect antiparazitar, antiseptic, antimicrobian si antibacterian general.

- Oregano Oil (4-4-4 picaturi in pahar cu apa plata, dupa masa) previne si combate existenta focarelor infectioase bacteriene, microbiene, fungice si stafilococice.

- C 1000 (1-1-0 dupa masa, ridica imunitatea si troficizeaza sistemul nervos)

-►Se va face o cura continua de 3 luni.

Observatie: Schema de tratament de mai sus se poate lua in paralel cu medicatia clasica.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.