Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pe post de antiseptic pulmonar

 

In cadrul morbiditatii prin boli acute, infectiile acute respiratorii ocupa primul loc, constituind, in tarile din regiunea temperata, 50-70% din totalul morbiditatii prin boli acute.

Virozele respiratorii sunt adevarate deschizatoare de drumuri pentru infectiile bacteriene ale aparatului respirator. Deseori, un val epidemic de angine streptococice este precedat de viroze respiratorii, iar numarul pneumoniilor creste in paralel cu epidemiile si recrudescentele sezoniere de gripa. Simptomatologia virozelor respiratorii se complica si se suprapune frecvent cu simptonatologia creata de suprainfectiile bacteriene (pneumonii mixte, fazele purulente a crizelor virale, etc.). Bolnavii de bronsita prezinta frecvent acutizari ale bolii prin interventia unor suprainfectii, infectia virala favorizand suprainfectiile bacteriene, ceea ce duce la leziuni ale epiteliului bronsic.
 


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural cu rol de ANTISEPTIC PULMONAR, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Antisepticul pulmonar reprezinta tratamentul cu efect de combatere a tuturor microorganismelor patogene ce produc afectiuni pulmonare virale si bacteriene ca Bronsita, Pneumonie. In cazul existenei oricareia din cele 2 afectiuni, se va consulta schema de tratament descrisa la afectiunile in cauza. Ca antispetic pulmonar in cazul in care nu este instalata nici una dintre cele doua afectiuni, se va urma una din urmatoarele scheme de tratament cu produse naturiste Calivita, dupa caz:


1. Copii cu sensibilitate a cailor respiratorii si infectii respiratorii repetate:

- SambuRex - 1-0-1, dupa masa, 2-3 luni, protejeaza mucoasele bronhice de acumularea de toxine, virusuri, bacterii, este un bun depurativ si antialergic.

- Virago - 1 pe zi, la pranz, dupa masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar al copilului contra microorganisemlor bacteriene si virale.

- Immunaid - 2 pe zi, 1-0-1, inainte de masa, 2-3 luni, mentine nivelul normal fiziologic de imuno-globuline (indicatori de baza in calitatea raspunsului imun la infectii).

- Oregano Oil, 3-3-3 picaturi in pahar cu apa, dupa masa, 2-3 luni continuu, este recomandat pentru evitarea complicatiilor pulmonare, are proprietati expectorante, este un bun anti-inflamator si antiseptic.


2. Adulti cu sensibilitate a cailor respiratorii si infectii pulmonare repetate:

- Garlic Caps sau Para Protex: 1-0-1, dupa masa, 2-3 luni, efect antibacterian si antiviral, inlocuind efectul antibiotic al medicamentelor.

- Ocean 21, 1-1-1 linguri inainte de masa, mentine vitalitatea organismului si fortifica tonusul vital al organelor afectate de infectii.

- C 1000 1-1-0 dupa masa sau Smokerade la fumatori 1-0-1, dupa masa, antiseptic si fluidizeaza secretiile cailor respiratorii.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.