Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pe post de antiseptic intestinal

 

Purtatorii de microbi sau virusuri sunt perosane sanatoase care gazduiesc in corpul lor microorganisme patogene pe care le elimina in mediul inconjurator pe aceleasi cai ca si bolnavii. Exista purtatori de microbi ai febrei tifoide, dizenteriei, difteriei, precum si purtatori de streptococi care provoaca scarlatina, purtatori de virus gripal, purtatori de virus al hepatitei epidemice. Unoeri purtatorii sunt fosti bolnavi care s-au vindecat dar in organismul carora continua sa dainuiasca focare de astfel de virusi, bacterii, fungi, paraziti, mai ales la nivel intestinal, deseori inactivi, dar care la un anumit moment pot declansa boala - pentru prima data sau din nou, acest lucru fiind posibil datorita intrunirii unor conditii permisive din punct de vedere al fctorilor externi si interni. Aceste focare mai mult sau mai putin active pot dainui in corpul nostru chiar si pe o perioada foarte lunga, uneori toata viata.

Concret, o proprotie de 1-2% din fostii bolnavi de febra tifoida continua sa elimine microbii bolii tot restul vietii lor. Alti oameni devin purtatori pentru ca s-au infectat cu microbi sau virusi pe care ii elimina un timp in jurul lor fara ca ei insisi sa faca boala. In mod practic, este foarte important ca purtatorii de microbi sa se trateze cu aceeasi preocupare pentru rezolvarea problemei lor ca aceia care fac boala.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural cu rol de ANTISEPTIC INTESTINAL, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Antisepticul intestinal este acel tratament cu efect de eliminare a microbilor acumulati la nivel intestinal, cum ar fi: paraziti intestinali, acumulari micotice si fungice - vezi afectiunile Parazitoza intestinala, Candidoza. In acest sens recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Para Protex (1-0-1, dupa masa, recomandat la adulti, combate invaziile de tip paraziti, bacterii, ciuperci, virusuri) SAU Oregano Oil (3-3-3 dupa masa, recomandat la copii, actioneaza ca antiseptic, antiparazitar si antibacterian).

- Pure Yucca - 1-0-1, inainte de masa, detoxifiant purificand mucoasa colonului.

- Acidophilus SAU ProBioBalance - 0-1-1, in timpul mesei, reglator de flora bacteriana si absorbtie intestinala.

Observatie: Tratamentul va fi efectuat timp de 1 luna.EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.