Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la CalivitaSanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul anemiei

 

Anemia este o boala produsa de scaderea numarului de globule rosii din sange sau modificarea lor (forma, marime, incarcare cu hemoglobina, etc.). Dupa origine, anemiile sunt de mai multe feluri: prin pierdere de sange ori distrugerea globulelor rosii, prin lipsa de fier, prin insuficienta medulara, toate avand insa drept cauza declansatoare insuficienta aprovizionare cu oxigen a tesuturilor. Bolnavii de anemie obosesc foarte repede, sunt palizi, acuza ameteli.

Mai pe larg, fenomenele sunt urmatoarele:

Eritrocitele sunt globulele rosii care contin hemoglobina, pigmentul respirator. Hemoglobina are proprietatea de a se combina usor cu O2 si CO2 si indeplineste rolul de transportor intre plamani si tesuturi. Dupa eliberare de O2 si CO2 ele isi pierd nucleul si devin hematii (4,5 milioane pe milimetru cub la femei si 5 milioane la barbati). Traiesc 100 de zile, iar cele batrane sunt degradate in splina si maduva osoasa. Scaderea sub 4 milioane de eritrocite la barbati si 3,5 milioane la femei indica o anemie.

Anemia se produce din cauza insuficientei aprovizionari a tesuturilor cu O2, fenomen avand diferite cauze:

- organismul nu are hematii suficiente;
- hematia nu are suficienta hemoglobina (aport insuficient de Fe - cand, de exemplu, Fe lipseste din sol, deci din vegetatie, din carnea ierbivorelor si nu ajunge la om - se administreaza saruri organice cu Fe);
- hemoglobina este alterata si nu are Fe disponibil (ca in intoxicatiile cu oxid de Carbon, de exemplu, in regiunile industriale, cand oxidul de se combina cu hemoglobina si formeaza un compus, carbohemoglobina si Fe nu.
- cand organismul nu mai poate fixa O2 in cantitate suficienta - solutia este schimbarea locului si a aerului incarcat cu oxid de Carbon;
- este posibil ca sistemul de producere a globulelor rosii, situat in maduva rosie a oaselor, sa nu functioneze si sa nu poata forma noi hematii - aceasta se poate intampla in urma unei iradieri puternice cu raze X sau gama - se apeleaza la tratamente (de preferinta naturiste anti iradiere si mutatii suferite datorita diferitelor radiatii)
- fie ca insesi tesuturile nu pot fixa O2 (fiind intoxicate, de exemplu cu cianura).

In cazul anemiilor bolnavul devine obosit si palid. Se mareste ritmul batailor inimii, inima trebuind sa pompeze mai mult sange pentru a compensa deficitul de oxigen.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ANEMIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Anemia este o deficienta calitativa si cantitativa a hemoglobinei din sange. Deoarece hemoglobina transporta oxigenul de la plamani la tesuturi, anemia conduce la hipoxie (lipsa de oxigen) in organe. Exista mai multe tipuri de anemie, insa doar unele se pot trata cu produse naturiste, acestea fiind urmatoarele:1. Anemia prin deficit de Cobalt si  vitamina B12:

Produs Explicatii Administrare Pret Cumpara
Mega B Complex
- aduce un aport corespunzator de vitamine din grupul B in organism, contracarand astfel deficientele prezente si efectele negative asupra organelor din aceasta afectiune; substantele din compozitie exogeneaza sangele 0-1-0 dupa masa 149,43 lei
Acidophilus
- regleaza flora bacteriana si ph-ul intestinal, favorizand in acest mod o absorbtie optima la nivel digestiv in sange 0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu 92,34 lei
Ocean 21
- e un sirop din plante marine si terestre bogat in minerale, vitamine, enzime, proteine si aminoacizi, astfel incat combate cu succes anemia de orice fel 1-1-1 linguri inainte de masa 201,99 lei
Power Mins
- completeaza deficitul de Cobalt 1-1-1 tablete inainte de masa; 2 luni continuu 55,47 lei

-►Se va face o cura continua de 2-3 luni.


2. Anemia prin deficit de Fier:

-► vezi pagina dedicata Anemiei Feriprive


3. Anemiile secundare bolilor cronice:

- Hipotiroidie,
- Insuficienta renala cronica,
- Ciroza Hepatica,
- majoritatea cancerelor (vezi cancer de colon, cancer de col uterin, cancer de ficat, cancer la san, cancer de piele, cancer bronho-pulmonar, cancer de prostata, cancer la stomac, cancer de vezica)
- Infectii cronice,
- Parazitoza intestinala,
- Bolile Cardiace

-► se vor trata afectiunile respective. 

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (1)

Buna! Am consumat si eu pentru ameteli produsul Mega B Complex timp de 2 luni si m-am simtit mult mai bine.
#1 - Mihaela - 07/05/2012 - 08:53
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.