Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul anemiei feriprive


Dupa cum ne spune si numele, boala este o consecinta a unui nivel insuficient de fier in organism, aoasta forma fiind frecvent diagnosticata la copii (cam 90% din totalul anemiilor).

Cauze:

- aportul scazut de fier in alimentatia copilului;
- o absorbtie scazuta la nivel intestinal;
- pierderi de fier (in sangerari mici si repetate);
- o folosire exagerata a fierului de catre organism (in boli ipfectioase ca TBC, septicemii).

Manifestari

Apar frecvent intre 6 luni si 3 ani si intre 11 si 17 ani, cand cresterea corporala este rapida. Principalele semne de anemie sunt paloarea pielii si a mucoaselor (la copil se cauta la ureche, palme si talpi), oboseala la supt, apatia, somnolenta sau iritabilitalea, lipsa poftei de mancare sau un apetit capricios; parul este uscat si friabil (se rupe usor), unghiile sunt plate sau au forma de lingurita. Cresterea in greutate stationeaza, in cazurile grave poate aparea chiar retard psihomotor, marirea ficatului, splinei. Diagnosticul de anemie nu se pune, insa, numai pe baza acestor semne, fiind necesare examenele de laborator si un consult de specialitate.

Preventie

Un rol important in prevenirea bolii la copilul mic are tratarea anemiei mamei in timpul sarcinii, asigurarea unei alimentatii bogate in fier sau suplimente de fier in ultimele luni de sarcina sau in perioada copilariei. Nu uitati: alimentatia la san previne si ea aparitia acestei afectiuni precum si diversificarea alimentatiei dupa 4 luni cu alimente bogate in fier (galbenus de ou, ficat), evitarea excesului de fainoase.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru ANEMIA FERIPRIVA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Anemia feripriva reprezinta o afectiune caracterizata prin scaderea cantitatii de fier sanguin determinata de cauze multiple, dar frecvent intalnita la femei - aparuta preponderent pe fondul unor dezechilibre hormonale, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

 

Produs Explicatii Administrare Pret Cumpara
Iron Plus
- supliment alimentar cu fier care normalizeaza cantitatea sanguina din acest mineral, eliminand astfel simptomele neplacute ale carentei, cauzate mai ales de pierderile repetate din timpul menstruatiei - 1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu 44,08 lei
Evening Primrose Oil
- actioneaza prin reglarea intregului ax endocrin, prevenind dezechilibrele hormonale si eliminarile necontrolate de sange la femei - 1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu 74,80 lei
Ocean 21
- e bogat in fier si nenumarate alte minerale, totodata contine vitamine, enzime, proteine si aminoacizi, astfel incat combate cu succes anemia de orice fel - 1-1-1 linguri inainte de masa 201,99 lei
 

Observatie: Se fac 2 cure anual si nu se administreaza impreuna cu alte preparate cu fier.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (1)

Buna! Am facut analize de sange si mi-au iesit prost, adica sideremia mi-a iesit mica, am consumat suc de sfecla rosie si de la dvs produsul Iron Plus timp de 3 luni si rezultatele au fost bune.
#1 - Marius Anghel - 07/05/2012 - 09:00
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.