Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii NaturisteSanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru tratarea sterilitatii

 

Sterilitatea reprezinta suma tuturor problemelor legate de incapacitatea spermatozoizilor de a fecunda ovulul, care ingreuneaza sau chiar fac imposibila procreerea de catre barbat.

Cercetarile efectuate pana acum arata ca fenomenul sterilitatii are la baza 4 posibile scenarii:

1. Absenta spermatozoizilor (azoospermie), adica sperma nu contine spermatozoizi. Cauzele includ obstacole canalare sau insuficienta testiculara.

2. Numar scazut de spermatozoizi (oligospermie) - lichidul ejaculat contine un numar insuficient de spermatozoizi pentru a fertiliza ovulul.

3. Forme anormale - spermatozoizii cu forme anormale pot avea dificultati in penetrarea ovulului.

4. Motilitate scazuta - spermatozoizii inoata slab sau deloc si mor inainte de a intalni ovulul.


Spermatozoizii sunt produsi in testicole. In timpul ejacularii sunt impinsi prin contractii musculare printr-o serie de tubuli ce formeaza epidimulul si sunt amestecati cu lichidul seminal secretat de veziculele seminale si cu un lichid secretat de prostata, toata aceasta compozitie constituind sperma.

Un barbat nu este considerat a avea o problema de fertilitate pana cand nu a incercat si a esuat sa conceapa timp de un an de zile.


*****

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru STERILITATE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Sterilitatea reprezinta acea afectiune prezenta la barbati care impiedica exercitarea functiei normale de reproducere, avand fie cauze primare - situatie dificil de combatut: raniri sau malformatii ale organelor reproductive, oreionul incorect tratat in copilarie, boli de origine endocrina sau alte boli autoimune (psoriazis, diabet zaharat, poli-artrita reumatoida - vezi afectiunile respective); cauze secundare - dezechilibre hormonale in legatura cu producerea spermei cauzate de stress si anxietate, utilizarea drogurilor, disfunctii sexuale care impiedica ejacularea in conditii normale, etc. Pentru tratarea sterilitatii secundare recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Vital Man (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, creste vitalitatea fizica, psihica si sexuala specifica organismului masculin).

- Zen Thonic (2-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, confera energie masculina, solara, tonica si regeneratoare) sau Arginine Plus (1-1-1 dupa masa, stimuleaza productia de sperma si creste apetitul sexual) sau Evening Primrose Oil (1-1-1 dupa masa la 30 de minute, intervine in reglarea proceselor metabolice si hormonale din organism).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive).

- Mega Zinc (0-1-0 dupa masa, actioneaza ca stimulator al secretiei masculine de testosteron si ajuta in productia unei sperme de calitate; este ideal sa fie asociata cu miscare si exercitii fizice).

- Pro Selenium (1-0-1 dupa masa, intervine favorabil in regalarea procesului de spermatogeneza).


Observatie:
Produsele se pot administra in paralel cu alte tratamente prescrise.
 [ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.