Cautare in Site..

Prima Pagina
Plante
Remedii
Retete
Terapii
CartiProfilaxie, performanta si tratament cu produse naturiste profesionale

Beneficiile terapiei cu
produse naturiste CaliVita
Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)
Catalog de Produse
(formular de comanda)
300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Optimizare si performanta
fizica, intelectuala, sexuala
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Oportunitate de viata si cariera


Afacerea CaliVita
Suport si colaborare

Apreciaza-ne pe Facebook:
Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 


  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
absorbirea si arderea grasimilor (la o cura normala de slabire)

 

Strategia scaderii in greutate (in sens de "ajustare") se bazeaza pe succesiunea ciclurilor "slabire - mentinere", care cuprind:

1. Perioade de slabire propriu-zisa (de 1 - 3 luni) in care greutatea scade cu 3 - 8 kg prin dieta hipocalorica, exercitiu fizic, terapie comportamentala si medicatie corespunzatoare.

2. Mentinerea efectului 2 - 6 luni prin exercitiu fizic, terapie comportamentala, dieta si medicatie corespunzatoare.

Un rol important trebuie sa-l aiba profilaxia obezitatii, avand in vedere faptul ca mai mult de 40% dintre obezii adulti au fost obezi si in copilarie. Spre deosebire de obezitatea survenita la maturitate, care se datoreaza cresterii volumului celulelor adipoase (hipertrofie), obezitatea survenita in copilarie se datoreaza numarului crescut de celule adipoase (hiperplazie), fiind astfel mult mai greu de tratat la maturitate decat de prevenit/combatut din timp (numarul de celule tinde sa ramana permanent acelasi, fixat din perioada copilariei).

Grasimea este o problema reala pentru multi oameni. Rezolvarea acestei probleme inseamna rezolvarea unei probleme de sanatate, cu implicatii totodata la nivel de imagine de sine si sociala, avand un efect pozitiv asupra increderii in sine, permitand un stil de viata mult mai antrenant si dinamic. Scopul nu este doar de a slabi, ci si de a mentine mai apoi greutatea in limitele dorite, uneori aceasta fiind partea mai dificila.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ARDEREA si ELIMINAREA SURPLUSURILOR de GRASIME de pe corp, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora, medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


Pentru FEMEI:

- Evening Primrose Oil (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate)

- Figure Shaper (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, suprima eficient pofta de mancare si determina organismul sa produca energie din rezervele de grasime; accelereaza metabolic si reglementeaza distributia energiei in organism)

- Nopalin (2-2-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este hranitor si creeaza senzatia de satietate, leaga compusii reziduali din intestine si contribuie la eliminarea lor eficienta prin scaun; are actiune detoxifianta si regleaza glicemia).


Pentru BARBATI:

- Slim Formula (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in cura de slabire deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza eliminarea eficienta a metabolitilor prin scaun; componenta lecitina luata separat este un bun arzator de grasimi si un accelerator de tranzit intestinal eficient)

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea acumulare de tesut gras)

- X-Shape (0-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu; prin compozitia bogata in aminoacizi stimuleaza arderea depozitelor de grasime fara a pierde tesut muscular si apa din organism)

 

- OPTIONAL, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).

- OPTIONAL se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.


Observatii:

Produsele recomandate se pot lua in paralel cu medicatia clasica si optim ar trebui sa se faca 3 cure pe an cu o pauza de 1 luna intre ele.

Recomand optim 1-2 reprize a cate 30 de minute de exercitii fizice pe zi.

Recomand ca, in paralel cu utilizarea produselor, sa se consume zilnic multa apa plata, ceaiuri, sucuri naturale, fiind contraindicate apele si sucurile carbogazoase.

Este foarte importanta evitarea stresului prin cultivarea unei atitudini interioare senine si flexibile fata de evenimente si fata de procesul de slabire.

Vezi articolul: Combaterea obezitatii si secretele unei siluete

 


Catre pagina principala a sectiunii Performanta Fizica →

Spre pagina principala a sectiunii Afectiuni si Tratamente →
 [ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.