Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta

 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii Naturiste


Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

Retete Culinare
pentru toate gusturileCD 10.000 de retete culinare
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile

Stil de Viata Sanatos
Cure, Diete, Sfaturi


CD Cure de slabire
Carte Cure de slabire

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
tratarea colicilor renale si prevenirea recurentelor

 

Colica renala este starea de criza manifestata printr-o durere vie survenita brusc in regiunea lombara (sale), cu iradiere in abdomen si in organele genitale externe, provocata de migrarea unui calcul (pietre) din rinichi in caile urinare. Mobilizarea calcului se produce cu ocazia unui efort foarte mare, a mersului zdruncinat (cu un mijloc de transport pe un teren accidentat), sau pur si simplu de la o masa copioasa si neaecvata acestei probleme (cosnumul de seminte poate declansa o criza renala), etc. Durerea este insotita de mictiuni frecvente, varsaturi, balonari, anxietate si chiar stare de soc. De multe ori urina este rosie, ca urmare a microleziunilor produse de calcul in timpul mobilizarii sale.

Masuri igienice pentru prevenirea crizelor:

- evitarea factorilor care declanseaza crizele;
- tratamentul corect al litiazei urinare;

Masuri pentru ameliorarea durerilor:

- aplicare, pe regiunea lombara (sale), de: comprese cu apa calda, o perna electrica, sticle cu apa calda (atentie la arsuri);
- dus fierbinte in regiunea lombara;
- baie generala calda (40 grade C), timp de o ora (apa va fi mentinuta la temperatura constanta prin turnari continue);
- in timpul crizei nu vor fi consumate lichide in cantitate prea mare, intrucat ele cresc tensiunea din bazinet si calice, ceea ce exacerbeaza durerile.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural preventiv pentru COLICA RENALA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora. Doamna doctor este totodata medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Colica renala e starea de criza pe zona rinichilor, provocata de migrarea depunerilor de calcar din rinichi pe traiectul urinar. In colica renala se poate ajuta cu produse naturiste CaliVita ca tratament atat in criza, cat si ulterior, ca si combativ impotriva dezvoltarii calculilor renali.


1. In criza renala propriuzisa se va administra urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

- White Willow (3 capsule in timpul crizei pentru combaterea inflamatiei).

- Triple Potency Lecithin (2 capsule in timpul crizei pentru dureri).

- MagneZi B6 (2 capsule in timpul crizei - prezenta Magneziului din compozitie ajuta la dizolvarea calculilor iar vitamina B6 contribuie la calmarea spasmelor)

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: DURERE, RELAXARE, CIRCULATIE, URINAR.


2. Pentru prevenirea dezvoltarii depozitelor calcefiate din rinichi
(calculilor) si stimularea dizolvarii celor deja existente, se va administra urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps (in schema de administrare 1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; este un bun diuretic renal, facilitand dizolvarea si eliminarea calculilor din caile urinare) SAU, in caz ca pacientul este hipertensiv, in loc de Garlic se va administra Para Protex (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; sterilizeaza focarele microbiene de la nivelul tractului urinar ce se asociaza calculilor, prevenind astfel infectiile urinare recidivante si scleroza parenchimului renal secundara lor)

- MagneZi B6 (in schema de administrare 1-1-1, inainte de masa, prezenta Magneziului in compozitie contribuie la dizolvarea calculilor renali)

- White Willow (in schema de administrare 1-0-1, dupa masa, este un bun antiinflamator, recomandat in cazul calculilor renali ca mijloc de combatere a unor eventuale hemoragii sau inflamatii si pentru efectul de calmare a durerilor)

- Triple Potency Lecithin  (in schema de administrare 1-0-1, in timpul mesei, contribuie la descompunerea hidrosolubila a calculilor renali si ajuta astfel la eliminarea lor din organism)

- Zen Thonic  (in schema de administrare 1-1-1 dupa masa - fructele specifice din compozitie ajuta la dizolvarea calculilor renali, prevenind recidiva in privinta depunerilor ulterioare de calciu pietrificat)


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: DETOXIFIERE, RELAXARE, URINAR, MERIDIAN.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a metabolitilor si depunerilor reziduale de la nivelul diferitelor organe si sisteme, dezacidificarea tesuturilor, normalizarea circulatiei sanguine si limfatice, iar in aceasta afectiune - recapatarea controlului asupra functiei urinare, dizolvarea calculior si eliminarea lor treptata din corp.


Observatie: Se vor efectua optim 2-3 cure anual cu pauze intre ele.Comentarii (2)

despre calculi renali
va rog mult d-na Dr. Doina Teodora sa-mi spuneti daca e strict necesar sa iau tratamentul mai sus mentionat de dvs pentru prevenire si dizolvare a calculilor renali(adica toate cele 5 produse)sau se mai poate elimina verounul din ele (gandindu-ma la costuri). Mentionez ca am fost diagnosticata cu un calcul de 04cm pe unul din rinichi si doresc sa urmez tratamentul prescris de dvs in pag.Google "Utilizarea preparatelor naturale Calivita pentru tratatrea colicilor renale si prevenirea recurentelor " .Acesta nu este un comentariu ci un strigat de ajutor. Va multumesc daca veti da atentie celor relatate de mine mai sus.
#1 - Maria - 01/18/2013 - 20:48
Raspuns Maria
Daca doriti sa reduceti costurile, puteti sa mergeti cu incredere pe urmatoarea schema:

- Garlic Caps
- Liquid Clorophill SAU MagneZiB6 (Mg si B-urile sunt substantele importante aici si cele 2 produse le contin in cantitati mari)
- Super Soya Lecithin SAU Triple Potency Lecithin

Puteti citi prospectele la produse pornind din acest catalog:

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/index-produse-naturiste.htm

Multa sanatate!
#2 - Eduard - 01/19/2013 - 15:23
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»

[ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.