Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE

Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in scop anti-hemoragic

 

Hemoragie - curgerea sangelui ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. Trombocitele din sange au rol in coagularea sangelui. In acest caz trombocitele se aduna si ajuta la formarea cheagului.

Bolile hemoragice se produc din cauza lipsei sau coagularii dezordonate a sangelui. Acestea pot fi: hemofiliile, avitaminoza K, afibrinogemia, trombopeniile (numar mic de trombocite), purpura (apar petesii - pete de culoare rosie-vanata) datorita fragilitatii capilarelor. Scaderea trombocitelor sub 80.000-100.000/1 mm3 predispune la sangerarea vaselor de sange. Pe de alta parte, o crestere peste 400.000 predispune la coagulare accentuata cu producere de cheaguri, infarct, tromboflebite, etc.

Hemoragiile se trateaza prin repaus si produse care favorizeaza coagularea, apoi se trateaza cauza care le-a produs.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament impotriva RECURENTELOR HEMORAGICE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Antihemoragicul reprezinta acel produs (preparat natural sau medicament) avand efectul de a impiedica o sangerare declansata de ruperea unui vas de sange (in functie de calibrul vasului, hemoragia este minora, medie sau abundenta). Recomand urmatoarele anti-hemoragice de la CaliVita:

- Green Care (la adult: 1-2-1 in timpul mesei la femeile cu menstruatii abundente-metroragii, 1-1-1 in timpul mesei la persoanele cu sangerari nazale si rectale prin scaun, 1-0-1 in timpul mesei la persoanele cu microsangerari gingivale sau de alta natura; la copiii intre 4-10 ani 1-0-1 in timpul mesei in situatiile de scaune diareice sau mici sangerari nazale; la copii intre 10-17 ani 1-1-1 in timpul mesei in epistaxis = sangerare nazala, diaree cu scaune sanghinolente; datorita continutului de vitamina k, acestea constituie un bun antihemoragic natural) SAU Liquid Clorophyll (1-0-1 lingurite inainte de masa la copii, respectiv 1-1-1 lingurite inainte de masa la adulti, plus aplicari locale diluat - 1 lingurita intr-un pahar cu apa plata, tamponat).

- Liquid C Plus (la adult: 1-1-1 lingurite dupa masa; la copiii intre 5-14 ani: 1-1-0 lingurite dupa masa; actioneaza prin regenerarea tesuturilor lezate si implicit asupra vaselor de sange, constituind un bun antihemoragic preventiv) SAU C 1000 (1-1-0 dupa masa la adult, acelasi efect cu Liquid C Plus).

Observatie: Se efectueaza o cura completa pana la terminarea tabletelor sau a siropului din flacon si se reia daca este cazul numai dupa o pauza de minim o luna.Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2018 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.