Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata


Beneficiile terapeutice ale produselor Calivita si raportul pret-calitate

Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE


Marturiile clientilor multumiti


Articole GratuiteSanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Power Booster, noul produs natural pentru crestere
HGH Support de la CalivitaTabelul de corespondenta produs-afectiuni

Produsele naturiste CaliVita

Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate

 

Power Booster
Pret: 117,70 ron, TVA inclus

Continut: 90 tablete

Stoc: produs disponibil
buc.  
 ► Alternativa de comanda: FORMULAR ONLINE

 

 

- Activitate fizica si tonus

- Crestere si dezvoltare

- Enduranta (rezistenta la efort)

- Masa musculara

- Piticism (nanism hipofizar)

- Rezistenta musculara

Pe scurt:  Power Booster (Natural HGH Support) de la Calivita este un produs natural cu o compozitie atent selectionata a carui principala menire este sa stimuleze secretia hormonului de crestere uman si a acelor substante din organsim care sunt raspunzatoare de refacerea, dezvoltarea si regenerarea corporala. Produsul se recomanda atat copiilor si adolescentilor care doresc sau au nevoie sa se dezvolte / sa-si refaca resursele organismului intr-un mod sustinut si accelerat (cu avizul in prealabil al medicului specialist endocrinolog) cat si persoanelor aflate la varste mai inaintate, pentru regenerarea corporala in diferite situatii si imbunatatirea generala a functionarii organelor.

 

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Power Booster de la Calivita

Hormonul de crestere (HGH - engl. Human Growth Hormone) este principalul hormon responsabil de crestere in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor preocese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. Secretia hormonului urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretetata in timpul orelor de somn adanc, in general in orele din miezul noptii.

Dupa varsta de treizeci de ani, secretia hormonului de crestere scade treptat. Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut "fugi sau lupta" - cand secretia de HGH creste brusc - in cazul stresu­lui cronic are loc exact contrariul. Astazi, a­proape toata lumea traieste si munceste sub un anumit tip de stres cronic. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt optime. In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet.

Pe masura ce nivelul hormonului de crestere scade, se modifica si functionarea or­ganismului: se reduce masa musculara, se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului, slabesc dife­ritele raspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mancare, rinichii functio­neaza mai putin eficient. Cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa secrete intr-o cantitate mai mare hor­monul de crestere! Insa cum? Respunsul este: cu ajutor extern!Un astfel de ajutor extern
este produsul fabricat de CaliVita, Natural HGH Support, redenumit acum Power Booster. Acest produs complex, preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza, prin in­termediul unor mecanisme eficiente, secre­tia interna a hormonului natural de crestere.

Atentie: Administrarea artificiala a hormonului de crestere poate avea consecinte deosebit de nocive. Din acest motiv, am dori sa subliniem ca Power Booster de la CaliVita NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE! Acest produs preparat din substante naturale de o calitate deosebita contine substante nu­tritive care stimuleaza secretia hormonilor de crestere importanti. Printre aceste substante se numara:

     • aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina),
     • neurotransmitatorul numit acid gama-amino-butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu celelalte substante din compozitia produsului,
     • vitamina B6,
     • vitamina C,
     • crom chelatat,
     • lecitina
     • extract de Vicia Faba Major.


- Aminoacizii si GABA
stimuleaza intr-un mod complex secretia si inmagazinarea de HGH de catre hipota­lamus si glanda pituitara. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somato­crinina, factor de crestere inrudit cu insulina - ILGF-1, somatomedina, etc.).

- Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile corespunzatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere.

- Pe langa nenumeratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea de HGH (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange). In plus, lecitina din compozitie eficientizeaza efectul anabolizant al HGH si al insulinei, creste puterea fizica si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substanta stimulanta.

- Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrientii enumerati sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaos, noaptea sau ziua.


Sub efectul acestor nutrienti, secretia hormonului de crestere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o ora si jumatate dupe adormire. Produsul trebuie administrat intotdeauna pe stomacul gol!


Cum ajuta Power Booster organismul?

Se stie ca nivelul hormonului de crestere scade natural o data cu inaintarea in varsta. Daca suplimentam alimentatia cu aminoacizii, vitaminele si mineralele care se gasesc in Power Booster si care stimuleaza secretia interna naturala a hormonului de crestere, nivelul de HGH produs in organism it poate atinge pe cel din tinerete.


Cum actioneaza acest produs?

Power Booster este un produs modern monitorizat, care stimuleaza in mod adecvat secretia si eliberarea hormonului de crestere natural uman. Hormonul de crestere de origine naturala are un efect deosebit de benefic pentru organism, fara efecte secundare si, in acelasi timp, nu este considerat substanta dopanta.


Care este rezultatul final al utilizarii produsului Power Booster?

- Ajuta la arderea (catabolizarea) grasimilor si, astfel, la eliberarea de energie.
- Creste rezistenta la boli (imunitatea, in general).
- Accelereaza vindecarea ranilor.
- Faciliteaza regenerarea tesuturilor.
- Stimuleaza refacerea pieli, a cartilajelor si tendoanelor.
- Acelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare, respectiv impiedica degradarea acesteia.
- Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Cine poate lua acest supliment nutritiv complex?

- cei care nu sufera de diabet,

- cei care nu sufera de tulburari hormonale severe,

- persoanele sportive sau care depun activititati fizice sistematic,

- persoanele cu un stil de viata "reformator",

- copiii si adolescentii aflati in crestere, cu avizul medicului specialist endocrinolog.

Atentie!

- Tabletele se consuma pe stomacul gol.

- Pentru sportivi se recomanda 2 tablete dupa antrenament si 2 tablete seara, inainte de culcare.

 

 ► Un flacon de Power Booster are 90 de tablete si costa 117,70 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

- Piro-glutamat de L-arginina
- L-lizina HCI
- Gaba
- Extract de Vicia Faba Major
- L-ornitina HCI
- Lecitina
- Vitamina C
- L-glicina
- Vitamina B6
- Crom
133 mg
100 mg
100 mg
83 mg
67 mg
62 mg
40 mg
17 mg
2 mg
4 mcg


  Power Booster   buc.  


Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut, administrat si intretinut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimia P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2019 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.