Cautare in Site..

x
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor lor. Vizitarea in continuare a site-ului nostru implica acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. More info. Am inteles
Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Principiile cuantice de tratament energetic si echilibrare
prin bio-rezonanta ale aparatului BioHarmonex de la CaliVita

 

Elementul structural de baza al organismului uman este celula, formata dintr-o combinatie de proteine, apa, ADN, ARN, etc. Prin descompunerea materiei pana la nivel atomic, caracteristicile materiale dispar. Atomii sunt piesele primare din care ia nastere materia. Fizica atomica a secolului XX a cautat sa vada totusi dincolo de structura atomica a materiei. Desi modelul planetar al atomului indivizibil, cu nucleu si electroni ce orbiteaza in jurul sau, a dat raspunsuri solide cu privire la reactiile chimice din mediul inconjurator, totusi, oamenii de stiinta au inceput treptat sa se arate sceptici fata de teoria care identifica atomul drept particula elementara de materie. Elaborarea unor teorii noi a devenit o chestiune de timp deoarece existau fapte experimentale care nu puteau fi explicate. Aprofundarea aspectelor legate de ceea ce exista in interiorul atomului a marcat inceputul revolutiei cuantice, a fizicii subatomice. Fizica subatomica a evoluat foarte mult pana in zilele noastre, demonstrand fara echivoc ca cea mai mica unitate de materie nu este nici pe departe atomul.

Deoarece explorarea dincolo de atom a dus practic la descoperirea unui intreg univers la nivel sub-atomic ce a impus reinventarea legilor fizicii, savantii au denumit particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii materiei atomice, in mod simbolic, cuanta. O particula cuantica nu poate fi divizata si nici captata (fixata). Ea reprezinta un infim puseu de energie aflat intr-o continua miscare ondulatorie in spatiu. Max Planck si Albert Einstein au facut aceste desoperiri punand bazele Teoriei Relativitatii. Max Planck a descoperit ca la nivel subatomic materia nu mai exista. Totul se reduce la tendinta de a exista!

Fizicienii au constatat ca particulele cuantice se afla la limita existenta-nonexistenta, putand fi simultan si unda si particula. In fapt Universul poate fi definit ca o retea inseparabila si dinamica de modele energetice aflate intr-un permanent proces de modelare. Noi nu suntem o parte separata de intreg, ci parte integranta a intregului. Lumea noastra Newton-iana de obiecte solide, concrete, se identifica si se intrepatrunde in permanenta cu o lume fluida de energie radianta, in continua schimbare si miscare; un ocean de vibratii, rotatii, fulgerari, particule de lumina, energie si informatie. Modul nostru liniar de gandire, de a vedea si de a ne exprima, trebuie sa se extinda pentru a se acomoda cu aceasta noua realitate. A sosit timpul pentru o noua paradigma sau model al stiintei, realitatii si constiintei. Este vremea sa umplem spatiul dintre stiinta materiala si stiinta alternativa, dintre fizica si metafizica, dintre experimentul stiintific exterior si experienta personala interioara.

Teoria cuantica dezvaluie existenta unui camp energetic cosmic, universal, in care toate elementele sunt corelate la nivel subatomic, cuantic, apropiindu-se atfel de conceptiile filozofico-religioase de unificare a omului cu Universul si cu Adevarul Absolut.

Totul in aceasta lume se afla intr-o continua miscare, asa cum o piatra aruncata in apa creaza cercuri concentrice, miscatoare, care contin informatii despre cauza (sursa) care le-a produs. Undele radiante emise de cele mai variate procese din Univers se misca in spatiu ducand cu ele un flux urias de energie si informatie. Totul pe Pamant si in Univers exista intr-un spatiu energo-informational.

Sistemul de meridiane energetice al organismului uman reprezinta entitatea energo-informationala a fiecaruia dintre noi. Aceasta retea energetica - ce intrepatrunde toate organele si sistemele, inclusiv sistemul nervos central, determinindu-le functionalitatea - comunica in permanenta cu mediul ambiant primind si generand informatie. Corpul uman are 12 meridiane energetice principale, cate un meridian pentru fiecare organ (inima, plaman, splina-pancreas, rinichi, ficat), pentru fiecare viscer (intestin gros, intestin subtire, stomac, vezica biliara si vezica urinara) si alte cateva meridiane raspunzand de anumite functii ale organismului (activitatea psihica, circulatia sangelui, termoreglarea). Totodata, exista si o multime de meridiane secundare.

Medicina energetica sau bio-energetica se refera la terapiile care folosesc camp energetic: electric, magnetic, sonic, acustic, microunde, infrarosii, pentru a scana sau trata un organism prin detectia si corectia dezechilibrelor energetice. Cele mai multe dispozitive se bazeaza pe sistemul meridianelor energetice de acupunctura.

Sub influenta unui camp energetic extern apar schimbari care se materializeaza la toate nivelele de organizare ale materiei vii: subcelulara, celulara, tesut, organ, sistem si corp. Influenta campului electromagnetic asupra componentelor si structurilor organice este in legatura cu procesele complicate moleculare si biologice de la nivel celular si subcelular. In general, sistemul nervos este cel mai sensibil la impactul electromagnetic, urmat apoi de cel endocrin si mai departe de celelalte. Efectul terapeutic al campului elecromagnetic a devenit o realitate incontestabila a medicinei secolului XXI.

Putem spune ca orice boala sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare aparuta initial la nivelul energiei informationale. Sanatatea poate fi restaurata prin corectarea acestor dereglari, permitand organismului sa-si urmeze calea sa proprie catre autovindecare si restabilirea homeostaziei.


Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru echilibrare si tratament bio-energetic...
 


Afectiuni si simptome

A

Produse CaliVita
recomandate

Mod de folosire

Meridiane energetice (tratament echilibrare energetica)

 

BioHarmonex

2 sedinte/zi

Vezi si articolul: BioHarmonex - Dispozitiv cuantic de tratament pe baza de biorezonanta


Legenda:

A = coloana in care se indica asocieri intre produse (prin semnul *).

* = se asociaza intre ele produsele marcate si se mai adauga cel putin un produs nemarcat.

1-1-1 = 1 dimineata, 1 la pranz, 1 seara.

(...) = produsele incadrate in paranteza sunt o alta varianta a produsului care le precede.

Mentiuni:

In cazul in care nu exista asocieri (produse marcate), atunci pot fi alese oricare dintre produsele recomandate, cu precizarea ca produsele sunt enumerate pe cat posibil in ordinea importantei lor relative la afectiunea (categoria) la care au fost incadrate.

Este bine sa consultati prezentarea aferenta fiecarui produs (prospectul produsului) astfel incat, prin alegerea si utilizarea unuia sau a mai multor produse, sa acoperiti optim o plaja cat mai larga de probleme.[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut, administrat si intretinut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimia P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2019 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.