Calivita Logo


Suplimente Naturiste CALIVITA.
30% Reducere!  Promotii!


Daca ti-a placut situl meu,

ajuta-ma sa-l intretin
si sa-l imbunatatesc !


Doneaza pentru Terapii-naturiste.com

 GRATIS! Cartea
"Ghid de Medicina Naturista"

DVD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

GRATIS! Cartea
"Secrete si Retete Culinare"


CD 10.000 de retete culinare
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile

GRATIS! Cartea
"Cure, Diete, Sfaturi

si Programe pentru Slabire"


CD Cure de slabire
Carte Cure de slabire

 

Enciclopedie Naturista

 

Remedii naturiste

 

Terapii alternative si complementare

 

 

 


Subscrie la canalul YOUTUBE

 

Principalele tipuri de miere

 

Pe lânga efectele generale ale mierii, exista si proprietati particulare ale acesteia, în functie de provenienta sa:

 • Mierea de mana - este obtinuta de pe frunzele de fag, de frasin si de stejar. Are proprietati laxative mult mai puternice decât celelalte tipuri de miere, are efect antiinflamator asupra tubului digestiv, favorizeaza eliminarea toxinelor din corp.

 • Mierea de tei - are aroma cea mai placuta si cea mai puternica dintre toate tipurile de miere. Este recunoscuta drept calmant psihic, somnifer, anafrodiziac.

 • Mierea de floarea soarelui - este cumva la polul opus fata de cea de tei. Are proprietati tonice psihice si tonice generale, este afrodiziaca, stimuleaza imunitatea.

 • Mierea de salcâm - se pastreaza lichida în mod natural, fiind foarte bogata în fructoza. Are, ca si cea de tei, proprietati calmante psihice. Mai este recomandata drept calmant gastric, stimulent pentru activitatea cardiaca.

 • Mierea de brad si de alte conifere - este foarte rara randamentul de culegere al albinelor fiind unic. Are proprietati exceptionale asupra plamânilor si sistemului respirator, beneficiind de proprietati antiinfectioase, expectorante, antitusive si atunci când este consumata cu tot cu fagure, bronhodilatatoare.

 • Mierea de zmeura - face parte dintre asa numitele soiuri de padure. Are o culoare albicioasa, specifica, dupa care poate fi
  recunoscuta. Regleaza activitatea ovarelor, este reîntineritoare, previne aparitia unor afectiuni ca osteoporoza, sclerodermia.

 • Mierea de menta - este culeasa de albine din culturile de menta întinse pe zeci de hectare. Se foloseste ca antitusiv, bronhodilatator, calmant gastric, analgezic, antispastic.
  Usureaza digestia, combate balonarea.

 • Mierea de trifoi - este obtinuta de albine, atunci când sunt tinute în pastorala, în preajma lanurilor cultivate cu soiurile furajere ale speciei Trifolium repens.
  Are o actiune diuretica foarte buna, ajutând la eliminarea apei în exces din tesuturi si de asemenea, are o actiune estrogena, adica ajuta la fixarea calciului în oase, iar la femei favorizeaza accentuarea caracterelor feminine si are efect întineritor puternic.

 • Mierea de mac - are un efect somnifer, antispastic si anafrodiziac (reduce excitabilitatea sexuala) puternic. Are adesea o nuanta mai închisa, din cauza ca are în compozitie si mici granule de polen de mac, care este negru la culoare.

 • Mierea poliflora - proprietatile sale difera foarte mult în functie de regiunea din care este recoltata. De exemplu, mierea de la câmpie are o actiune antiseptica si sedativa mai puternica, spre deosebire de mierea poliflora din regiunile muntoase înalte, la care efectul antiinfectios se adreseaza în special aparatului respirator, iar efectul sedativ este înlocuit cu unul tonic nervos.
  In general mierea poliflora este considerata cel mai complex tip de miere ca actiune terapeutica, ea înglobând nectarul de la câteva zeci, daca nu sute, de specii de plante medicinale si împrumutând ceva din proprietatile terapeutice ale fiecareia dintre ele.[ Magazin Produse Calivita ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii

 

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { FAQ } { Contact }
[ Afacerea Calivita ] [ Cum devin membru ] [ Avantaje ] [ Pasi catre succes ]

Urmareste-ne pe Youtube si Facebook

Copyright © 2003-2018 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate .

Acest site (cu peste 3.000 de pagini) este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica,
colaborator CaliVita International, singurul responsabil de continutul acestuia.

Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google