Prima pagina
Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative
Comanda CARTI
Comanda CD-uri Calivita-Produse naturiste de calitate
Beneficiile terapiei cu
produse naturiste Calivita


Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)


Catalog de Produse
(formular de comanda)
 300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Articole despre produse

Afacerea CaliVita

Apreciaza-ne pe Facebook: 

Opinii & Suport Clienti

Ajutor clienti  0727 35 97 97

Marturii de la clienti   Cele mai frecvente intrebari


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 Carti electronice
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile
Plata online pentru cartile electronice
Alte CD-uri
CD-ul Medicina naturista

Aboneaza-te la
ziarul electroni
c


 

Vizualizarea


Vizualizarea, folosirea imaginației cu scopul de a vindeca, este una dintre cele mai vechi terapii cunoscute. Există documente care ne arată că vizualizarea ti fost folosită încă din anul 1.000 Î.Hr., de către Aesclepius, doctor, vindecător și filozof grec. Datorită efica-cității și succesului terapiei, acesta a cerut ca, după moartea sa, să fie construite niște „temple de vindecare", numite aesclepia, în Grecia, Italia și Turcia.

 

Acestea au fost precursoarele centrelor medicale holistice din zilele noastre, care abia acum sunt construite și amenajate în Statele Unite. În Occident, vizualizarea și-a pierdut popularitatea odată cu apariția medicinii științifice și convenționale, cu 200 de ani în urmă, dar a fost practicată în continuare de șamani (vindecători prin metode tradiționale) în alte părți ale lumii.


Eficacitatea acestei terapii este recunoscută din nou, ea fiind folosită de medici și psihologi.
Aesclepius le-a demonstrat grecilor antici că mintea are puteri tămăduitoare și a întemeiat centre de vindecare pentru a-și promova terapia. Astăzi, interesul pentru vizualizare renaște, aceasta având scopul de a vindeca, dar și de a-i ajuta pe pacienți să se autoperfecționeze.

SFATURI PRACTICE


• Ameliorează sănătatea și starea de bine.
• Ajută autoperfecționarea.
• Contribuie la energizare și la îmbunătățirea rezultatelor activităților fizice, de exemplu atletismul sau actoria, mai ales când este combinată cu recăpătarea încrederii în sine.


BENEFICII


• Vindecarea
• Poate fi practicată individual sau cu ajutorul unui specialist.


ATENȚIE!

• Vizualizarea poate afecta puternic modul dumneavoastră de a gândi, iar începătorii sunt sfătuiți să consulte un specialist înainte de a începe ședințele.
Vizualizând o armă letală eficientă care vă alungă toate gândurile negative despre propria persoană, veți fi pregătiți să navigați pe mările furtunoase ale vieții.

Puterea imaginii


Terapia prin vizualizare, cunoscută și ca imagistică sau metoda cu imagini, se bazează pe convingerea că, gândind, creăm imagini pe care le putem folosi în mod negativ sau pozitiv. Învățând să ne controlăm imaginația, ne controlăm gândurile; controlând gândurile ne controlăm emoțiile; controlând emoțiile, ne limpezim mintea pentru un nivel de gândire superior. In aceste momente, putem înțelege lucruri pe care nu le credeam posibile, îmbunătățindu-ne astfel percepțiile și reacțiile emoționale.


Nu ne putem elibera de faptul că suntem rodul gândurilor și imaginației noastre. Ne petrecem mai mult timp imaginându-ne decât ne dăm seama. Dacă ne imaginăm lucruri negative, putem cădea în capcană, interpretând greșit, trăgând concluzii pripite, încurajând dorințe neîmplinite și circumstanțe neplăcute, judecându-i greșit pe alții și pe noi înșine. Dacă ne imaginăm lucruri pozitive, planificăm, sperăm, visăm, avem fantezii, percepem și ne folosim inteligența creativă. Realitatea ne pregătește scena, dar imaginația creează ceea ce credem că este intriga din spatele cortinei.


NEUTRALIZAREA NEGATIVULUI.

Imaginile capătă o încărcătură puternică atunci când au un conținut emoțional, mai ales dacă e vorba de frică sau durere. Când o reacție stresantă ne focalizează imaginația spre aspectele negative ale mediului nostru înconjurător, devenim creatorii unei realități negative. Emoțiile negative ne împiedică să vedem o mulțime de oportunități care ne sunt la îndemână. Este important să nu ne lăsăm păcăliți, să avem încredere și să nu acceptăm tot ceea ce percepem atunci când suntem copleșiți de o stare negativă. Dacă învățăm să privim prin prisma dragostei, credinței, speranței, răbdării, iertării, respectului și generozității, vom privi viața într-un mod nedistorsionat și plin de compasiune. Depinde de noi dacă decidem să ne petrecem viața într-o lume plină de imagini negative sau dacă facem un pas mare și curajos într-o stare pozitivă și creativă a minții și a inimii

Vizualizarea individuală


Vizualizarea individuală poate fi folosită în mai multe moduri și cu diferite scopuri. Dacă este folosită pentru autovindecare, pacientul se relaxează imediat, și, fiind în acel spațiu de relaxare profundă, se concentrează asupra locului de unde provine problema și lasă să vină imaginile care să-l vindece spontan. Este posibil ca rezultatele să apară după câteva ședințe.
Odată ce a apărut imaginea vindecătoare, pacientul continuă să folosească acea imagine până când problema este rezolvată sau apare altceva. De exemplu, un pacient a cărui retină a fost distrusă în urma unei boli, a vizualizat spontan o imagine în care țesuturile se refăceau și dispăreau imediat, unindu-se cu cele din jurul lor, la fel cum dispar bulele de șampanie într-un pahar, iar starea lui s-a ameliorat. în timp ce așteptați apariția unei imagini spontane, puteți să lucrați cu una dintre imaginile existente și descrise în multe lucrări de specialitate; de exemplu, rechini mici care mănâncă celule cancerigene. Efectele benefice ale vizualizării pot fi sporite păstrându-vă optimismul.


În budism și hinduism se folosesc diagrame mistice numite mandala pentru a ajuta vizualizarea. Mandala este o reprezentare a universului: cel ce vizualizează, „pătrunzând” mental în lumea mandalei, trece prin procesele cosmice de dezintegrare și reintegrare.
Tehnica vizualizării poate fi folosită și pentru eliberarea de emoții sau de atașamentul inutil sau nedorit față de oameni, locuri și situații și pentru a vă îmbunătăți performanțele atletice.

Vizualizarea îndrumată sau condusă de un inițiat

Această tehnică, folosită pentru a induce relaxarea și o părere bună despre sine, depinde de preferințele practicantului. Tehnicile obișnuite sunt meditația, hipnoza și antrenamentul autogenic. Vizualizarea poate avea loc în grup sau individual, atunci când pot fi abordate probleme mai speciale. Ținta principală a tehnicii este manipularea imaginilor mentale ale pacientului dintr-o stare negativă într-una pozitivă, pentru a ajuta vindecarea. Aceasta poate fi folosită pentru însănătoșire sau recuperare după o boală sau o infirmitate sau pentru recăpătarea încrederii în sine. Unii terapeuți folosesc ședințele de vizualizare pentru a duce pacientul la perioada copilăriei și pentru a încerca să elucideze cauza problemelor actuale ale acestuia. Această întoarcere în trecut poate merge până la o viață anterioară.

Este compatibilă vizualizarea cu medicina convențională?

Eficacitatea tratamentelor convenționale poate fi sporită prin vizualizare, care creează o stare pozitivă și receptivă.
Este nevoie de un specialist?
Nu, dar este preferabil să consultați un inițiat înainte de a începe ședințele de vizualizare.


[Comanda Produse Naturiste]  [Comanda CD-uri]  [Comanda Carti electronice]  [Contact]

{Cum comand?}  {Cum platesc?}  {Despre livrare}  {Marturii clienti }  {Intrebari frecvente}


 

COPYRIGHT © 2003 - 2011 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.

Acest site este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica I.F., colaborator CaliVita International,
singurul responsabil de continutul acestuia.
Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google