Prima pagina
Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative
Comanda CARTI
Comanda CD-uri Calivita-Produse naturiste de calitate
Beneficiile terapiei cu
produse naturiste Calivita


Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)


Catalog de Produse
(formular de comanda)
 300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Articole despre produse

Afacerea CaliVita

Apreciaza-ne pe Facebook: 

Opinii & Suport Clienti

Ajutor clienti  0727 35 97 97

Marturii de la clienti   Cele mai frecvente intrebari


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 Carti electronice
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile
Plata online pentru cartile electronice
Alte CD-uri
CD-ul Medicina naturista

Aboneaza-te la
ziarul electroni
c


 

Meditatia Yoghina

 

Primul tip de meditație budistă, pe care s-a pus accentul în textele budiste clasice, este foarte apropiat de o practică yoga din tradiția hindu.

 

Aceasta implică concentrarea asupra problemelor morale, intelectuale sau abstracte, care, în timp, duc la purificare spirituală. Această stare inițială se obține de regulă în patru etape.


1. În prima etapă, cel ce meditează se detașează de dorințele senzuale și de "gânduri impure prin analiză și reflecție, atingând astfel o stare emoțională de satisfacție și bucurie.

2. În cea de-a doua etapă, activitățile intelectuale sunt abandonate în favoarea liniștii interioare totale, mintea fiind într-o stare de „claritate" sau concentrare totală.

3. În cea de-a treia etapă, fiecare emoție, inclusiv fericirea, dispare, lăsându-l pe cel ce meditează indiferent față de orice, fiind, în același timp, total conștient.

4. A patra etapă constă în abandonarea oricărei senzații de satisfacție, durere sau :liniște, deoarece orice înclinație spre gânduri bune sau rele a dispărut. Practicantul intră astfel într-o stare de puritate și conștiință neprihănită.

Meditația budista e din ce în ce mai populară. Se bazează pe tehnicile lui Buddha Gautama Siddhartha (aprox. 563 - aprox. 483 î.Hr.), un tânăr prinț indian care a renunțat la o viață de lux pentru a găsi soluții pentru suferința și efemeritatea condiției umane.


MEDITAȚIA VIPASSANA

A doua formă de meditație budistă este meditația vipassana. În ultimul timp, această formă de meditație, care a fost menționată și în textele budiste clasice, este foarte răspândită, deoarece este mai ușor de practicat pentru omul modern, mai ales pentru occidental.
Meditația vipassana implică concentrarea asupra unor situații mai concrete sau a unor obiecte, de exemplu respirația, flacăra unei lumânări sau o floare. In cazul ultimelor două elemente, persoana care meditează ține inițial ochii deschiși și îi închide după ce obține o viziune „clară”. În acest moment, imaginile duble sau multiple care au fost văzute în timpul concentrării dispar și rămâne o singură imagine. Cel ce meditează închide ochii și îi permite minții să rătăcească.
Meditația poate dura câteva minute sau cât dorește cel ce meditează. Actul concentrării voite și intense duce la „claritatea” minții, care la rândul ei este folosită pentru a obține înțelegerea adevărului budist că realitatea este fără fond și trecătoare. Din perspectiva budistă, o asemenea înțelegere poate permite iluminarea spirituală totală sau nirvana.
Prin concentrarea asupra unui obiect precum o floare sau flacăra unei lumânări, cel care meditează atinge o stare de „claritate” a minții.[Comanda Produse Naturiste]  [Comanda CD-uri]  [Comanda Carti electronice]  [Contact]

{Cum comand?}  {Cum platesc?}  {Despre livrare}  {Marturii clienti }  {Intrebari frecvente}


 

COPYRIGHT © 2003 - 2011 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.

Acest site este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica I.F., colaborator CaliVita International,
singurul responsabil de continutul acestuia.
Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google