Prima pagina
Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative
Comanda CARTI
Comanda CD-uri Calivita-Produse naturiste de calitate
Beneficiile terapiei cu
produse naturiste Calivita


Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)


Catalog de Produse
(formular de comanda)
 300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Articole despre produse

Afacerea CaliVita

Apreciaza-ne pe Facebook: 

Opinii & Suport Clienti

Ajutor clienti  0727 35 97 97

Marturii de la clienti   Cele mai frecvente intrebari


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 Carti electronice
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile
Plata online pentru cartile electronice
Alte CD-uri
CD-ul Medicina naturista

Aboneaza-te la
ziarul electroni
cChiroterapia


Primul tratament chiropractic (cunoscut sub denumirea de ajustare) a fost aplicat în 1895 de canadianul Daniel David Palmer. Palmer, care studiase anatomia și fiziologia, a emis următoarea teorie: în cazul în care coloana vertebrală reprezintă calea prin care sistemului nervos central trimite

 

mesaje către creier, atunci orice comprimare a acesteia în urma unor leziuni sau poziții greșite poate împiedica transmiterea acelor mesaje, cauzând durere sau boală. Și-a testat teoria pe portarul Harvey Lillard care, după ce a lucrat într-un spațiu înghesuit timp de 17 ani, a simțit că ceva a „cedat” în coloana sa, după care a surzit. Palmer ... a descoperit că una din vertebrele lui Lillard era poziționată greșit. A potrivit vertebra, după care auzul lui Lillard s-a îmbunătățit în mod spectaculos.
După ce a tratat cu succes coloana portarului său, canadianul Daniel David Palmer s-a mutat în Davenport, Iowa. Acolo a continuat să dezvolte principiile chiroterapiei, înființând prima școală în acest domeniu.
Chiroterapeuții lucrează asupra încheieturilor și mușchilor pentru a stimula puterea de autovindecare a organismului.


SFATURI PRACTICE

• Un studiu efectuat de Consiliul pentru Cercetare Medicală a dezvăluit faptul că această terapie este mult mai eficientă decât tratamentul spitalizat în ceea ce privește durerile lombare.
• Chiroterapia menține mobilitatea articulațiilor afectate de artrită, reducând durerea și împiedicând accelerarea degenerării.
• Terapia poate fi folosită asupra articulațiilor afectate de leziuni și de luxații repetate, reducând tensiunea din mușchi, nervi și tendoane.
• Poate calma durerile de gât, leziunile cauzate de lovituri și nenumărate tipuri de dureri de cap.
• Pe lângă aplicațiile în medicina sportivă, chiroterapeuții realizează controale precompetiționale pentru a ajuta la menținerea performanțelor optime ale atleților.
• Tratamentul este conceput pentru fiecare pacient, putând fi urmat și de femeile însărcinate, bebeluși și copii.
• S-a raportat tratarea cu succes a durerilor menstruale, colicilor la copii, problemelor digestive, sindromului de epuizare cronică și a altor disfuncții frecvent întâlnite.

 

BENEFICII

• Alină durerea și îmbunătățește mobilitatea.
• Reduce tensiunea nervului vertebral, permițând proceselor corporale de autovindecare să îmbunătățească și să mențină starea de sănătate.
• Adecvată oricărei persoane.


ATENȚIE!

• Înainte de a recurge la tratament, verificați calificarea specialistului.
Ce este chiroterapia!
Chiroterapia este specializată în diagnosticarea, tratarea generală a afecțiunilor ce rezultă în urma unor disfuncții mecanice ale articulațiilor și mușchilor, și a efectelor acestora asupra sistemului nervos. Cunoaștem faptul că organismul este capabil să se vindece singur, având drept exemplu vindecarea rapidă a tăieturilor, contuziilor și a oaselor rupte. Dacă o vertebră sau o articulație își pierde mobilitatea normală ca urmare a unui accident sau a modului de viață, această problemă poate afecta sistemul nervos și poate împiedica procesul natural de vindecare. Acest lucru duce la apariția durerii, disconfortului sau chiar a bolilor. Chiroterapeuții restabilesc funcțiile totale ale articulațiilor afectate, permițând astfel organismului să revină mult mai repede la starea normală de sănătate.


Consultația și diagnosticul

Chiroterapeutul începe prima consultație punând întrebări despre simptome, trecutul medical, stilul de viață și pozițiile corpului. Apoi va examina complet pacientul cu ajutorul testelor neurologice și ortopedice standard. Chiroterapeutul poate, dacă este necesar, să recomande radiografia cu raze X. Anumiți specialiști sunt totodată calificați în kineziologie aplicată, metodă de testare a mușchilor care poate stabili cu precizie toate dezechilibrele și slăbiciunile organismului.

O pregătire totală în diagnosticare diferențială și radiologie garantează faptul că dacă la examinarea făcută de un chiroterapeut se identifică o maladie subiacentă sau o afecțiune ce nu poate fi vindecată cu ajutorul chiroterapiei, acesta vă va îndruma imediat către un medic specialist. Chiroterapeuții nu prescriu medicamente și nici nu recurg la metode chirurgicale.
Tratamentul începe după ce chiroterapeutul a identificat cauza simpto-melor dumneavoastră și v-a explicat-o pe larg. Acesta implică mișcări ușoare ale mâinilor, cunoscute sub denumirea de ajustări direcționate asupra articulațiilor aflate sub stres și asupra mușchilor din jurul acestora. Tehnicile utilizate în timpul tratamentului, numărul și frecvența ședințelor, variază în funcție de nevoile individuale, chiroterapia fiind astfel potrivită oricui, de la nou-născuți la atleți, și de la femei însărcinate la persoane în vârstă.

O ajustare implică adesea o mișcare rapidă de „împingere". Această mișcare creează o modificare de presiune în interiorul spațiului dintre articulații, însoțită uneori de un zgomot asemănător celui emis de pocnetul unei bule de gaz, manevra nefiind dureroasă. După tratament, recomandarea chiroterapeutului este de a folosi gheață sau căldură, de a alege un stil de viață și o dietă sănătoasă și de a face exerciții adecvate de refacere.
Deși nu aveți nevoie de îndrumarea doctorului pentru a consulta un chiroterapeut, anumiți medici oferă pacienților lor tratamente chiropractice prin intermediul programelor naționale de sănătate.

Multe companii de asigurări de sănătate includ acum chiroterapia în programele lor.
Razele X îl ajută pe chiroterapeut în stabilirea diagnosticului. Chiar și bebelușii și copiii de vârste fragede răspund tratamentului chiropractic. Leziunea unei articulații poate afecta sistemul nervos, încetinind procesul de vindecare. Chiroterapia ajută la funcționarea corectă a acestuia. Manipularea vertebrelor cervicale ale coloanei vertebrale poate calma o leziune cauzată de un accident auto.[Comanda Produse Naturiste]  [Comanda CD-uri]  [Comanda Carti electronice]  [Contact]

{Cum comand?}  {Cum platesc?}  {Despre livrare}  {Marturii clienti }  {Intrebari frecvente}


 

COPYRIGHT © 2003 - 2011 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.

Acest site este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica I.F., colaborator CaliVita International,
singurul responsabil de continutul acestuia.
Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google