Calivita Logo


Suplimente Naturiste CALIVITA.
30% Reducere!  Promotii
+ Transport Gratuit/ Plata in rate

Cumpara ieftin produse Calivita

 Enciclopedie Naturista

Remedii naturiste

Ceaiuri, sucuri si siropuri naturale

Terapii alternative si complementare

Plante medicinale

Gratis! Carti Electronice

Ghid de Medicina Naturista


CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

Retete Culinare
pentru toate gusturileCD 10.000 de retete culinare
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile

Stil de Viata Sanatos
Cure, Diete, Sfaturi


CD Cure de slabire
Carte Cure de slabire

Afaceri pe Internet-
Ghidul succesului online

CD Afaceri pe Internet
Carte Afaceri pe Internet

Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe
 

Blog de Medicina Naturista

Articole Gratuite

Carti electronice Gratuite


Subscrie la canalul YOUTUBE

Daca ti-a placut situl,
poti sa-mi iei o cafea!


Doneaza pentru Terapii-naturiste.com

Asistenta Clienti

Cine suntem si ce va oferim?

Aveţi obligaţia şi dreptul să vă puneţi această întrebate când cineva vă oferă un parteneriat de afacere!

 

 Suntem o echipă şi o firmă fantastică cu ajutorul cărora putem îndeplini cele mai frumoase vise ale noastre şi ale acelora care vor să colaboreze cu noi.

 Avem satisfacţia să putem ajuta toate persoanele care doresc să aibă succes.

 Ceea ce vă vom prezenta în materialul de faţă este o posibilitate uriaşă de realizare financiară, destinată acelora dintre dvs. care mai doresc ceva de la viaţă. Veţi descoperi o modalitate practică de câştig, o posibilitate unică de a avea un venit financiar auxiliar, în afara salariului sau pensiei, care să vă confere independenţă materială, bunăstare şi siguranţă în viitor.

 Pentru aceia dintre dvs. care vor lua în serios această oportunitate, ea va deveni o afacere şi principala sursă de venituri a familiei.

 Orice om îşi doreşte un viitor fără griji, o apreciere a muncii depuse, un loc de muncă fără program impus, putere proprie de decizie, libertate de acţiune.

 Dacă toate acestea vă satisfac şi sunteţi dornici de cunoaştere şi acţiune, înseamnă că avem acelaşi numitor comun:

 

SUCCESUL în afacrea CaliVita Internaţional,
SĂNĂTATEA voastră şi a familiei voastre şi
INDEPENDENŢA FINANCIARĂ ca rezultat al unei activităţi bine făcute.


De ce am intrat în această afacere? Pentru că nu mai doream să muncim

toată viaţa pentru alţii, pentru că salariul nu ne mai ajungea ..., pentru că am trăit alături de părinţii noştri când au fost pensionaţi.

Cine îmi asigură succesul? Nimeni. Pentru că nimeni nu poate garanta

dacă tu vrei, sau nu, să te schimbi. Trebuie să înveţi să gândeşti şi să acţionezi altfel decât ai cunoscut până acum în familie, în societate. Prin urmare, problema eşti tu. Totul depinde de analizarea ta a unde te afli şi unde vrei să ajungi. Dacă îţi proiectezi un vis măreţ, dar realizabil, aici ai şansa să îl vezi materializat în timpul propus. Dacă nu ţii cont de cel care te îndrumă, exagerezi, sau iei totul în derâdere, succesul va fi o stea care se stinge pentru tine. Dacă vrei ca ea să dăinuie veşnic, chiar şi pentru urmaşii tăi, urmează-ţi pas cu pas mentorul.

 Meseria aceasta va fi mult mai uşor de făcut şi înţeles decât telecomanda "tembelizorului" şi îţi vei petrece timpul liber neradiat, făcând bani şi legând prietenii cu oameni cu care nu te-ai văzut niciodată.

 Totul e să te laşi îndrumat şi să soliciţi să fii îndrumat. Este ca şi cum ai învăţa să mergi dinnou. Te vei împiedica poate de multe NU-uri. Ele apar ca nişte pietre în drumul tău. Dar să nu "plângi" când cazi. Să te ridici repede, să chicoteşti ca un prunc de necazul tău şi să păşeşti mai departe cu mai multă speranţă.

 Va trece ceva timp până te vei obişnui cu cei care nu înţeleg (nu vor să creadă în sistem), până vei învăţa să îi combaţi cu propriile lor argumente. Este procesul tău de schimbare, este încercarea prin care am trecut cu toţii.

 Este o şcoală nouă, dar singura în care începi să câştigi bani în timp ce înveţi cum.
Nu înveţi pentru ca alţii să facă bani, ci înveţi cum să-i faci tu. Vei ajunge ca tu să nu munceşti pentru bani, ci banii să muncească pentru tine.

 Noi te pregătim, tu trebuie să acţionezi.

Afacerea este de viitor? Da! Sistemul de marketing în baza căreia este concepută afacerea, este considerat a fi sistemul mileniului lll. De ce? Consumatorul obişnuit este protejat de ridicarea nejustificată a preţurilor, iar consumatorul afiliat beneficiează din start de o reducere de 30% şi are ocazia să se informeze permanent despre produse, despre sistem. Totodată, cei care imformează mai departe cunoştinţelor lor despre produse, despre sistem, primesc venituri funcţie de implicare. Totul e să vrem să ne shimbăm concepţia despre lume şi viaţă în general. Să eliminăm cuvântul NU din mintea şi acţiunile noastre. Să învăţăm să gândim şi să ne comportăm ca un învingător. 

Priveşte viaţa aşa cum e! Puteţi accepta afacerea ca o activitate auxiliară,

pe lângă serviciul existent, valorificându-vă timpul liber. Nu are program impus.

 Dacă sunteţi pensionar, cu atât mai bine. Aveţi mai mult timp la dispoziţie pentru această activitate şi ajungeţi mai repede la succes.

  Succesul poate fi obţinut de oricine. El nu ţine de mediul din care provii, de vârstă, pregătire profesională, naţionalitate, domiciliu etc., ci de inteligenţă, voinţă şi încredere în sistem, în tine (că eşti capabil să reuşeşti, cum au făcut-o şi alţii).

 Până în secolul vitezei, orice om avea drept scop o viaţă liniştită, un serviciu lejer, stabil, de preferinţă la stat, care să nu aibă un program prea lung şi să fie bine plătit. Timpul a demonstrat că acest lucru nu mai este posibil. Până la urmă ajungi să accepţi orice, să te vinzi pe nimic.

 Vrei mai mult de lucru, în ideea că vei câştiga mai mult, te specializezi, dar în realitate acestea devin condiţii de bază pentru aţi păstra locul de muncă.

 Foarte puţini reuşesc să primească mai mulţi bani, să aibă maşină cu şofer la scară, telefon în interes de serviciu. De regulă aceştia ştiu să-şi repartizeze timpul pentru a face cât mai multe lucruri utile într-o zi. Ei niciodată nu or să zică: "nu pot să fac cutare lucru". Sunt obişnuiţi să acţioneze şi să rezolve. Dar nu mai au timp liber pentru ei. îşi văd familia o dată pe săptămână, sau chiar la o lună. Au senzaţia că, prin sacrificiul lor, pot înlocui răspunderea de tată (de mamă) şi că numai aşa pot oferi fericirea celor rămaşi acasă singuri.

 Un angajat simplu are bani puţini, timp liber berechet, dar nu ştie să-l valorifice. El de fiecare dată o să pretindă: "am de făcut piaţa, de gătit, de spălat, de călcat, trebuie să plimb copilul, să plimb câinele, pisica," etc. Aceştia nu ştiu să facă diferenţa între priorităţile care le pot schimba viaţa şi nimicurile care îi trag înapoi. Timpul se va scurge repede pentru ei, fără să realizeze că nu au obţinut ce ar fi trebuit de la viaţă. Şi, chiar dacă în acel ultim ceas s-ar găsi cineva care să-i tragă la răspundere, întotdeauna or să dea vina pe altcineva.

 Copiii lor nu vor avea o casă asigurată, o perspectivă în viitor. Din păcate exemplul părinţilor este preluat, ca o moştenire genetică nefastă. Şi ei au aceleaşi mentalităţi. Şi ei îşi pierd timpul cu aceeaşi uşurinţă.

 Rolul nostru e să ajutăm aceşti oameni să înţeleagă problemele lor, să le rezolve, să fie cu adevărat fericiţi.

 Făcând parte din echipa noastră, alături de firma CALIVITA, poţi deveni propriul tău stăpân. Nu trebuie să investeşti în spaţii comerciale, în produse. Trebuie să investeşti în tine. Aşa cum te-ai şcolit până acum pentru ca alţii să beneficieze de inteligenţa ta, acum trebuie să te instruieşti pentru a reuşi în propria afacere. Noi te învăţăm cum s-o faci. Noi te învăţăm să "vinzi" afacerea la prieteni, la rude, la vecini, etc. Tu nu trebuie să vinzi produse. Trebuie să înveţi să le cunoşti pentru a şti cum să le consumi şi ce să răspunzi când eşti întrebat despre ele.

 Afacerea se face consumând fiecare produse! De ce avem nevoie şi când avem nevoie.
Vânzând afacerea tu vei fi plătit ca un Manager.

 în Sistemul Clasic de Comerţ, un vânzător este plătit prost; funcţie de orele lucrate. Apropo: putem să ne pontăm 24 de ore din 24, sau 50 de ore pe zi? Evident că nu! Nici o lege în lumea asta nu impune muncă fără odihnă. Cât despre utopia de a lucra 50 de ore într-o zi ... nici copiii nu o cred.

 în sistemul nostru (în Sistemul MLM), suntem plătiţi funcţie de produsele consumate de noi şi de reţeaua de consumatori pe care o formăm. Ne poate opri cineva să avem o reţea de consumatori din ce în ce mai mare, respectiv să fim mai bine plătiţi? Nu! Totul depinde de munca pe care o facem informând pe câţi mai mulţi despre sistem, despre produse.

 Totul depinde de timpul pe care îl acordăm învăţării, perfecţionării în acest domeniu nou, cu transformări continui, funcţie de evoluţia pieţii şi de nevoile reale ale omului. Şi de cât timp acordăm pentru a pune în practică cele învăţate.

·        Fii tu însuţi! Afacerea aceasta e ca viaţa. Are reguli scrise şi nescrise. Pe cele scrise trebuie să le pătrunzi, să le memorezi. Pe cele nescrise să le simţi.
Regulile nescrise fac parte din cei 7 ani de acasă, din bagajul nostru genetic. "Tu nu poţi face altuia, ce ţie nu-ţi place!"
De aceea această activitate s-a perfecţionat şi se perfecţionează continuu.

 Dar noi toţi suntem diferiţi. Aşa cum fiecare avem amprenta lui, tot aşa, fiecare avem personalitatea lui. Niciunul nu avem aceeaşi percepţie vizavi de lucrurile care ne înconjoară. Aşa cum natura a selectat plantele şi animalele, aşa s-a întâmplat şi cu destinele noastre. Aşa cum plantele şi animalele care s-au climatizat au primit acel ceva în plus care le-a permis perpetuarea speciei, tot aşa şi tu vei primi acele învăţături suplimentare pentru aţi schimba destinul.

 Totul e să ne acceptăm aşa cum suntem, să nu uităm că avem aceleaşi nevoi, că suntem făcuţi unii pentru alţii şi putem convieţui mai armonios.

 Mulţi, care fac cunoştinţă cu noi pentru prima oară, sunt timoraţi. Privesc numai în carneţelul pe care îşi iau notiţe, tremură, sunt crispaţi. Alţii, dimpotrivă, sunt nervoşi, se agită pe scaun deranjând pe cei din jur, lasă telefonul deschis şi răspund la el de parcă ar fi în propriul dormitor, sau chiar comentează în gura mare tot ce cred ei a fi deplasat. Acestea sunt doar aparenţe. în spatele acestor măşti se ascunde un altfel de om. Măiestria îndrumătorului constă în acea sclipire de moment prin care să neutralizeze acel comportament nenatural.

 Sigur, nimeni nu e perfect. Dar exită ceva care ne leagă. Dacă ţinem seama de acel interes comun vom avea cu toţii puterea să trecem peste tot ce ne deranjează şi să ajungem unde ne dorim. Ulerior totul poate fi îmbunătăţit şi adaptat conform personalităţii fiecăruia.

 Da! Avem nevoie de oameni noi. Avem nevoie de oameni inteligenţi, cu iniţiativă, din diferite domenii, de tineri, de bătrâni, de orice naţionalitate sau religie. De oameni care depun suflet acolo unde fac ceva.

 Noi am dat tot ce e mai bun şi nobil din noi pentru a construi această afacere. Numai în acest spirit ea va dăinui. A fost făcută din dragoste pentru oaneni şi pentru oameni. Noi, am preluat această iubire şi am aşezat-o pe piedestalul la care este acum.

·        învaţă permanent! Când am început această activitate, îndrumătorul meu

spunea: "învaţă Planul de Marketing. învaţă să-l spui soţiei, copiilor, soacrei ..., dar învaţă-l." Acest lucru m-a determinat să înfrunt emoţiile, teama de eşec şi să apar cu lecţia mea în faţa a câţiva oameni, apoi a unor zeci şi apoi chiar sute... întotdeauna perseverenţa, încrederea şi visul care mă îndemna să fac aşa ceva, mi-au dat puterea să înving orice emoţie, orice obstacol, să nu mă pierd când spuneam ce aveam de spus în faţa acestor mulţimi.

 începe şi tu şi sunt sigur că vei reuşi.

 Fă acei primi paşi:

-         fă-ţi card de consumator privilegiat de produse naturale la firma noastră,

-         intră în posesia materialelor care îţi explică Planul de Marcheting, prin îndrumătorul (sponsorul) tău,

-         edifică-ţi visul, concretizează-l acolo în agenda ta,

-         fă-ţi planul anual, pe luni, pe săptămâni, pe zile, pe ore de lucru - tu trebuie să ştii ce muncă trebuie să depui zilnic pentru a ajunge la materializarea visului,

-         consumă produsele noastre - să le simţi efectul, să le cunoşti, să le iubeşti,

-         treci la acţiune.

 Instruirea permanentă este cea care clădeşte cărămidă cu cărămidă succesul nostru.
CD-uri, DVD-uri, cărţi, casete (audio, video) despre sistem, despre motivaţie, despre atitudine, despre limbajul trupului, despre produse, etc. aşteaptă pe oricine este dornic să se instruiască.

 Managerii care au cu adevărat succes, organizează pentru cei interesaţi instruiri zilnice, săptămânale, lunare, semestriale şi anuale. Firma organizează semestriale şi anuale. Fiecare cu temele lor specifice.

De ce?
Investirea în instruire este legea care asigură succesul.

De tine depinde să te bucuri de el acum şi să ai o viaţă de vacanţă.

 Fii prezent şi activ la toate aceste manifestaţii. Puneţi mintea la contribuţie. Oferă şi primeşte.
Acolo toţi vin cu ce au mai bun din ei. Fiecare îţi prezintă o carte în 10 minute, ceva din experienţa proprie.
Te întorci de fiecare dată cu soluţii practice la problemele pe care le ai.

 A rata un astfel de eveniment este ca şi cum ţi-ai refuza dreptul la o viaţă mai bună. Este ca şi cum ţi-ai amputa, de bună voie, o mână, un picior. Aceasta este şi diferenţa între cei care au succes şi cei care nu. Dintre cei care se instruiesc permanent (deşi aparent sunt instruiţi) şi cei care găsesc scuze. Dintre cei care devin bogaţi şi cei care rămân săraci.

 Cele mai mari comori ale lumii nu au fost lăzile cu aur, argint, diamante şi perle ascunse în peşteri, sau pierdute pe fundul mărilor şi oceanelor, ci cărţile de învăţătură care îţi dezvăluiau taina păstrării sau redobândirii acestor avuţii. 

·        Există o taină a afacerii?
Da! Credinţa ta în tine, că vei reuşi.

 

Dan Paunescu - Manager Calivita

telefon: 0727 35 9797

email: info AT terapii-naturiste.com

[ INDEX ][ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ] [ ARTICOLE ]

[ Magazin Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


 

Copyright © 2003-2016 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate .

Acest site (cu peste 3.000 de pagini) este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica,
colaborator CaliVita International, singurul responsabil de continutul acestuia.

Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google