Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata


Beneficiile terapeutice ale produselor Calivita si raportul pret-calitate

Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate

Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Programul RELAX (pentru relaxare fizico-psihica) al
dispozitivului cuantic BioHarmonexDescriere

Datorita modului modern de viata intr-o lume dinamica si in permanenta schimbare, ne straduim mereu sa oferim tot ce putem mai bun. Avem nevoie, prin urmare de o foarte buna concentrare pe fondul unei stari de calm si relaxare. Cu toate acestea, aproape fiecare din noi se intampla sa plonjam mai rar sau mai des in stari de alerta profunda si constanta, care amplifica temeri, conduc la accese de panica, la incordare fizica, si la multa adrenalina in sange. Astfel de manifestari plaseaza o asemenea tensiune asupra sistemului nervos, incat, la sfarsitul zilei ne simtim obositi si slabiti si, pur si simplu, nu mai suntem in stare de nimic. Impactul negativ al experientelor stresante asupra starii generale a organismului este bine cunoscut...

Stresul este cauzat de agenti negativi - de natura psihologica - pe de o parte (conflicte in familie sau la locul de munca, emotii negative, probleme din trecut ramase nerezolvate), precum si de natura fizica pe de alta parte (factori chimici, electro-magnetici, mecanici, acustici). Mai exact, incapacitatea de sincornizare a functiilor metabolice ale organelor si sistemelor organismului nostru cu ritmul si modul de viata impus, duce pe moment la dereglari functionale care, in cele din urma, se acutizeaza si se permenentizeaza. Efectul este dublat de smogul chimic, electromagnetic sau de vibratiile acustice (zgomotul care ne inconjoara zilnic). Legat de zgomot, sistemul nervos trebuie sa compenseze in permanenta oscilatiile de interferenta la care este supus, reducandu-se astfel semnificativ cantitatea de energie disponibila pentru alte activitati.

In ultimele decade au fost concepute cateva tipuri de tehnici de relaxare pentru sprijinul si promovarea sanatatii noastre mentale si fizice si pentru imbunatatirea capacitatii noastre de concentare. Activitatile fizice regulate, yoga si meditatia sunt mijloace care ajuta la relaxare si regenerare. Sau, daca nu aveti timp sa le practicati, se recomnda folosirea zilnica a programului RELAX.
 

Inapoi la prezentarea aparatului terapeutic BioHarmonex
 


Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut, administrat si intretinut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimia P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2019 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.