Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata


Beneficiile terapeutice ale produselor Calivita si raportul pret-calitate

Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate

Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea produselor CaliVita in obstetrica-ginecologie


Din experienta profesionala
a d-nei dr. Doina Rodica Radu - medic primar obstetricia-ginecologie:

"
Obstetrica este stiinta care studiaza gravida, lehuza si noul nascut.

Ginecologia se ocupa cu bolile genitale si tulburarile survenite in toate perioadele vietii femeii: pubertate, perioada fertila, menopauza si postmenopauza.

In ultimele decenii, in tarile dezvoltate si la noi, scazand numarul imbolnavirilor prin boli infectioase, a crescut speranta de viata catre 70-80 ani, dar a crescut si numarul cazurilor de boli degenerative: cardio-vasculare, bronsita cronica obstructiva, osteoporoza si mai ales cancer.

Studiind produsele firmei CaliVita, am fost incantata sa incerc noi remedii in lupta cu problemele graviditatii, cu dereglarile ciclului menstrual, cu inflamatiile genitale, cu sterilitatea feminina sau cu fenomenul imbatranirii premature.

Am recomandat gravidei in timpul sarcinii New Life Multivitamin, adaptand dozele dupa varsta sarcinii si carentele materne. Am continuat tratamentul si in timpul lehuziei si alaptatului. Preparatul contine toate vitaminele, mineralele si oligoelementele necesare in aceasta perioada.

In anemia feripriva a gravidei am adaugat preparatul cu Fier: Iron Plus si Vitamina C pana la normalizarea hemogramei (valorii hemoglobinei si hematocritului). De asemenea, la gravidele dupa luna a VI-a, in cazul hipocalcemiei marcante, am recomandat preparatul Strong Bones, cu Calciu si Magneziu, pana la obtinerea unei valori serice normale a Calciului.

In tulburarile ce apar in perioadele critice din viata femeii (menopauza, pubertate) produsele CaliVita au dat rezultate foarte bune.

Produsele: Menopausal Formula, Vitamina E, Antioxidantii au dus la ameliorarea tulburarilor neuro-vegetative din climax (bufeuri, insomnii, nervozitate, cefalee).

La tratamentul local clasic al colpitei atrofice de menopauza, am adaugat Panax Ginseng, preparat ce contine estriol, un estrogen natural, cu rol trofic de hranire a mucoasei vaginale, precum si crema cu aplicare externa - Intimoments.

Dereglarile ciclului menstrual: cicluri menstruale neregulate, flux menstrual exagerat de mare, sindrom premenstrual au beneficiat de produsul Evening Primrose Oil (ulei de primula) si Strong Bones.

In inflamatii genitale moderate (congestia pelviana) si dismenoree, am utilizat White Willow, respectiv Intimoments - crema cu aplicare externa.

In micozele vaginale rebele la tratamentul medicamentos, sunt bucuroasa ca am gasit un bun remediu: Acidophilus.

In tratamentul sterilitatii feminine si in frigiditate am adaugat tratamentului clasic produsele CaliVita: Ginseng, Vitamina E, Zinc, Laptisor de matca, crema Intimoments.

La femeile de varsta a treia, pentru pastrarea aspectului tanar, am recomandat preparatele cu acizi nucleici RNA-DNA, Panax Ginseng, antioxidanti (Q Protect, Mega Q Protect, Rhodiolin, Noni), Coenzima Q10.

In cazuri de graviditate programata am administrat New Life Multivitamin cu 3-4 saptamani inaintea fecundatiei pentru o buna pregatire a organismului matern in vederea sarcinii.

Deoarece tratamentul contraceptiv hormonal, folosit excesiv la ora actuala, duce la carente vitaminice (C, B6, B12, acid folic) si de oligoelemente (Zn), ele trebuie corectate cu preparatele cu polivitamine ale CaliVita (SuperMega 50, Full Spectrum).

In tratamentul osteoporozei, boala instalata la femei dupa menopauza, alaturi de produsele alopate, am indicat Menopausal Formula, preparate pe baza de Ca si Magneziu (Strong Bones), Coenzima Q10, apa alcalina de baut (vezi dispozitivul
Aquarion), cu indicatii asupra modului de viata (exercitii fizice, dieta echilibrata).

In sensul celor expuse mai sus, recomand cu caldura preparatele CaliVita mentionate, iar membrilor CaliVita participarea la sedintele informative despre produse pentru o cat mai buna cunoastere a lor.

"
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut, administrat si intretinut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimia P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2019 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.