Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii Naturiste


Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
ameliorarea si tratamentul sifilisului

 

Sifilisul nervos este urmarea cea mai de temut pentru bolnavii care nu au urmat corect tratamentul bolii de la momentul contactarii ei (de cele mai multe ori pe cale sexuala). Manifestarile bolilor sifilitice ale creierului sunt datorate alterarii peretilor vaselor cerebrale, distrugerii nervilor cranieni si rahidieni, meningitelor, epilepsiilor. Doua manifestari sunt indeosebi datorate infectarii substantei nervoase: tabesul si paralizia generala progresiva.

Tabesul se manifesta prin greutate in mers, dureri fulgeratoare in picioare, dureri gastrice, artrite deformante. Este o boala grava care, daca nu este tratata corect, transforma bolavul intr-un infirm si totodata o povara grea pentru cei din jur.

Paralizia progresiva se datoreaza localizarii sifilisului in special in scoarta cerebrala a lobilor frontali. De aceea, in aceasta boala predomina tulburari psihice care pot merge pana la nebunie si moarte.

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament pentru SIFILIS, oferita de Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Sifilisul este o boala infecto-contagioasa produsa de Treponema Pallidum (o forma de bacterie) cu raspandire prin transmitere sexuala, care se manifesta prin afectarea mai intai a organelor genitale, iar apoi - daca nu se trateaza - cuprinde tegumentul si majoritatea organelor interne, pe fondul unei scaderi drastice a imunitatii, boala avansand astfel pana la afectarea creierului si suprimarea functiilor intregului organism. Pentru lupta eficienta cu boala recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:


-
Immunaid (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; are rolul de a mentine sistemul imunitar la un nivel crescut de activitate printr-o secretie corespunzatoare de imunoglobuline).

- Zen Thonic (1-1-1 linguri inainte de masa; 2-3 luni continuu; ofera protectie cerebrala, stimuland capacitatea organismului de a contracara repercursiunile sistemice ale bolii).

- Para Protex (0-1-1 administrate dupa masa; 2-3 luni continuu; poseda roluri multiple: antiviral, antibacterian, antifungic, crescand pe termen lung imunitatea, atat locala - genital, precum si generala - contra microbilor de orice fel si in mod special contra Treponemei Pallidum).

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este un bun protector hepatic si tonic general, e un detoxifiant excelent si combate efectele secundare ale penicilinei si altor antibiotice; este considerat un super aliment, hranind corpul cu vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, extracte din plante, necesare sistemelor nervos, imunitar, hormonal).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 2-3 luni continuu; stimuleaza puternic imunitatea activa a organismului - cea necesara in infectiile ocazionale suprapuse peste boala de fond, specifice unui organism slabit).


Observatie:
Se asociaza tratamentului medicamentos injectabil cu penicilina si derivate sintetice.
 


 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.